Evenimentul Zilei > International > O tânără DEZERTOARE nord-coreeană are un MESAJ pentru toţi cei care râd de TOVARĂŞUL Kim Jong-un
O tânără DEZERTOARE nord-coreeană are un MESAJ pentru toţi cei care râd de TOVARĂŞUL Kim Jong-un

O tânără DEZERTOARE nord-coreeană are un MESAJ pentru toţi cei care râd de TOVARĂŞUL Kim Jong-un

Yeonmi Park, o tânără de 22 de ani, a scăpat de regimul totalitarist din Coreea de Nord împreună cu familia ei, când avea 13 ani. Acum, ea a iniţiat o campanie împotriva unei organizaţii care luptă pentru drepturile omului susţinând că aceasta nu face nimic altceva decât să râdă de Kim Jong-un. Tânăra a precizat că liderul comunist ar trebui considerat un “ucigaş”.

În cadrul unui summit organizat la Bankok ea a vorbit despre cum a reuşit să fugă din Coreea de Nord, precizând că nu înţelege de ce Vestul râde de Kim Jong-un.

“Tunsoara sa este haioasă. Este gras şi arată ca un personaj din desene animate. Deşi e posibil să fi încercat să mă ucidă, acum sunt liberă şi pot spune orice vreau. Însă Kim Jong-un nu este o glumă pentru mine. Este un ucigaş. Nu e destul să râdem de el. Ce e aşa amuzant?”, a declarat aceasta, potrivit The Independent.

Park a povestit ă după ce a reuşit să iasă din ţară a ajuns în China, unde a fost vândută pentru 205 dolari drept mireasă, iar mama ei pentru 65 de dolari, mai puţin decât un iPhone,

"Oameni, ca voi, sunt vânduţi pentru mai puţin de 100$. Iar aceştia nici nu ştiu măcar ce este demnitatea umană. Tot ce ştiu este fometea şi asuprirea, deşi nu ştiu că sunt asupriţi. Nu ştiţi cum o astfel de viaţă poate fi”, a adăugat tânăra.

În aceeaşi zi, Armata Nord Coreeană a anunţat că va folosi armele nucleare dacă suveranitatea țării este amenințată de către o altă forță nucleară. Anunțul a fost făcut chiar de liderul Kim Jong Un în fața congresului Partidului Muncitorilor.


Citeşte mai mult: Kim Jong Un AVERTIZEAZĂ în privința ARMELOR NUCLEARE. În ce context le va folosi COREEA DE NORD 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.