Evenimentul Zilei > Sport > O nouă tragedie în fotbal. Jucătorii au murit după ce avionul s-a prăbușit. Nimeni nu a scăpat
O nouă tragedie în fotbal. Jucătorii au murit după ce avionul s-a prăbușit. Nimeni nu a scăpat

O nouă tragedie în fotbal. Jucătorii au murit după ce avionul s-a prăbușit. Nimeni nu a scăpat

O tragedie în fotbal s-a consemnat, duminică, în Brazilia. Nu au existat supraviețuitori, după ce un avion s-a prăbușit la scurt timp după decolare.

O nouă tragedie în fotbal. Patru jucători ai clubului brazilian Palmas Futbol y Regatas au murit într-un accident aviatic. Aeronava în care se aflau membrii acestei grupări, dar și președintele s-a prăbușit la scurt timp după decolare. Plecare avusese loc de pe aeroportul din Porto Nacional.

Formația Palmas Futbol y Regatas, din liga a 4-a, ar fi trebuit să dispute un meci din Cupa Braziliei. Avionul cu pricina era un charter și fusese închiriat să-i transporte pe cei patru fotbaliști și pe președinte. Și-a pierdut viața și cel de-al șaselea membru al cursei. Este vorba despre pilot. Oficialii clubului Palmas au postat un mesaj și au precizată că nu a existat niciun supraviețuitor în urma accidentului.

Tragedie în fotbal. Șase persoane au decedat

Avionul a explodat într-o zonă împădurită numită Luzimangues. La doar câțiva metri de capătul pistei Aeroclub Asociacion Tocantinense de Aviacion (ATA) din Porto Nacional.

„Regretăm să vă anunțăm că nu există niciun supraviețuitor. În acest moment de durere și tristețe, toți cei de la club se roagă pentru rudele celor dispăruți, cărora este gata să le ofere suportul necesar”. A fost anunțul făcut de cei de la Palmas.

Lucas Praxedes, Guilherme Noe, Ranule și Marcos Molinari este numărul fotbaliștilor care și-au pierdut viața. Pe conducătorul clubului îl chema Lucas Meira, conform besoccer.

Tragedia din 2016 în care a dispărut formația braziliană Chapecoense. Aeronava s-a prăbușit în Columbia

O tragedie aviatică în care a fost implicată o altă grupare din Brazilia s-a produs la data de 29 noiembrie 2016. Avionul cu care călătorea formația Chapecoense s-a prăbușit în Columbia. În mod miraculos, 6 persoane au scăpat cu viață. Au murit 71 dintre cei 77 de pasageri aflați la bord.

„Accidentul s-a produs din cauza lipsei de combustibil, ca urmare a gestionării necorespunzătoare a riscurilor de către compania LaMia”, spunea oficialul care a condus ancheta.