Evenimentul ZileiSocialO nouă plajă pentru nudiste. Primăria s-a ocupat de tot. „Are un nămol din ăsta care te ungi cu el și e bun reumatic”

O nouă plajă pentru nudiste. Primăria s-a ocupat de tot. „Are un nămol din ăsta care te ungi cu el și e bun reumatic”

O nouă plajă pentru nudiste. Primăria s-a ocupat de tot. „Are un nămol din ăsta care te ungi cu el și e bun reumatic”
Primăria s-a gândit să le facă o surpriză turiștilor și localnicilor și a amenajat o plajă pentru nudiste lângă balta sulfuroasă din Mitreni, într-o comună din Bărăgan. Cu toate astea, nu există drum, iar oamenii trebuie să treacă prin curțile altora pentru câteva ore de relaxare.

Într-o comună din Bărăgan s-a făcut o plajă pentru nudiste, balta sulfuroasă din Mitreni. Primăria a tăiat buruienile, a adus nisip fin și a pregătit un loc pe placul tuturor. Cu toate astea, marea problemă a localnicilor este că doritorii trebuie să treacă prin curțile lor pentru a ajunge la destinație.

Locul este sărăcăcios, dar Primăria a avut aspirații balneare. Autoritățile nu au vrut să investească în balta Potcoava, dar au găsit o modalitate de a se ajuta de locație. Este vorba de un lac cu nămol sulfuros, ca la Techirghiol, special pentru suferinzii de reumatism.

Primăria a dorit să atragă oamenii din toată țara și a adus nisip nou în zona numită „La femei”. Aceasta este o plajă pentru nudiste, dar la care se ajunge foarte greu.

O localnică a povestit că doritorii trebuie să intre pe la Viorica, prin vale pe acolo și să dea poarta la o parte. Aceasta a mărturisit că vara este foarte aglomerat, fiind multe femei goale în zonă. Femeia a mai precizat că este dispusă să-i lase pe oameni să ajungă la plajă și prin curtea ei.

Plaja nudistelor vine cu liniște,, două bănci vechi și câțiva araci care sunt acoperiți cu stuf și țin loc de umbrar.

Magica plajă de nudiști din România

Viceprimarul Florin Chirnogeanu a povestit mai multe despre noua plajă de nudiste din comună.

„Plaja pentru doamne! Este tradiție la noi cu plaja pentru doamne. Și anul ăsta am mai băgat câteva sute de tone de nisip și-am reamenajat-o, dacă pot spune așa. Accesul se mai face printr-un loc. Se coboară pe la fosta discotecă. Deja am făcut… N-ați fost pe acolo.

Am toaletat acolo, am tuns iarba. Se poate ajunge. Se merge pe jos, sunt câteva sute de metri. Dar se ajunge și pe acolo. Nămolul nostru are proprietăți recunoscute de bunicii noștri de mult timp, spune viceprimarul. Care sunt exact nu pot să vi le spun”, a spus el.

Localnicii nu sunt încântați doar de plajă și de femeile nudiste, ci și de nămol. Acesta ar fi miraculos și te-ar scapă de problemele de sănătate.

„Are un nămol din ăsta care te ungi cu el și e bun reumatic. Acum 30 de ani, casele de pe aici închiriau. Veneau și făceau tratament două săptămâni, trei săptămâni. Și erau pensionari care veneau. Foarte mulți”, a spus un alt localnic.

Doritorii care vor să ajungă la această plajă trebuie să se cazeze în casele localnicilor. În zonă nu există pensiuni sau hoteluri, potrivit digi24.


Accesează: