„O nouă mizerie a PSD”. Gestul la limita legii al unui fost viceprimar

„O nouă mizerie a PSD”. Gestul la limita legii al unui fost viceprimar

Un deputat al minorității germane acuză PSD că răspândește mizerii despre Klaus Iohannis, după ce o fotografie trucată cu acesta a apărut pe contul de Facebook a fostului viceprimar Aurelian Bădulescu.

Deputatul minorității germane din România, Ovidiu Ganţ, consideră că fotografia care a apărut pe contul de Facebook al fostului viceprimar al Capitalei, Aurelian Bădulescu reprezintă o „nouă mizerie a PSD”. Imaginea la care face referire parlamentarul de origine germană a fost trucată în așa fel încât președintele României să semene cu fostul dictator nazist Adolf Hitler .

„O nouă mizerie marca PSD: mâna dreaptă a prim-vicepreşedintei Firea când era la Primăria Capitalei, numitul Bădulescu, postează o fotografie a Preşedintelui României cu mustăcioară şi banderolă. Vă place, domnule preşedinte Ciolacu? Ăsta e aşa-zisul «noul» PSD? Cât vor mai continua aceste porcării?”, a scris deputatul Forumului Democratic German din România, Ovidiu Ganţ într-o postare pe care a publicat-o pe contul său de Facebook.

Ne puteți urmări și pe Google News

În urma acestui scandal, reprezentanții PNL au luat atitudine și au solicitat excluderea din PSD a fostului viceprimar al Municipiului București, Aurelian Bădulescu, pentru aceste atacuri la adresa președintelui României.

Postarea care i-a iritat pe simpatizanții președintelui

În postarea de pe Facebook, care i-a iritat pe simpatizanții președintelui Klaus Iohannis, acesta face referire la „iohannism”, pe care îl descrie drept o nouă doctrină de distrugere a identității naționale”.

„Dacă vreți o definiție, Iohannismul e acea doctrină de distrugere a identității naționale și de renaștere a internaționalismului marxist. Printr-o serie de măsuri politice, doctrina fixează principiile de bază ale cedării Suveranității naționale. Aceasta vizează punerea la dispoziția cuplului Merkel-Macron a întregii resurse umane și naturale a României”, a scris Aurelian Bădulescu în postare sa.

După criticile pe care le-a atras, fostul viceprimar a scos fotografia modificată cu Klaus Iohannis și a înlocuit-o cu cea originală, în care președintele o  privește în față, ținându-se cu mâinile de reverele sacoului, dar nu mai are mustăcioară și nici banderola roșie pe braț.

Într-o postare pe Facebook, Bădulescu face referire la iohannism – ”acea doctrină de distrugere a identităţii naţionale şi de renaştere a internaţionalismului marxist” şi publică o fotografie modificată a preşedintelui Iohannis pentru a-l face să semene cu Adolf Hitler.