Evenimentul Zilei > Monden > O nouă lovitură pentru familia Reghecampf! A fugit în lume cu iubita sa
O nouă lovitură pentru familia Reghecampf! A fugit în lume cu iubita sa

O nouă lovitură pentru familia Reghecampf! A fugit în lume cu iubita sa

Luca Reghecampf a vrut să scape din scandalul în care tatăl său este implicat și a ales să plece în lume cu iubita sa. Aceștia au plecat pentru câteva clipe de liniște la Mariana Pfeiffer.

Fiul cel mare al lui Reghe, în vârstă de 19 ani, a dat uitării scandalul dintre tatăl său și Ana Maria Prodan. Acesta a fost prins la mijloc între antrenor, impresară și mama sa biologică, dar le-a oferit atenție necondiționată.

Luca este mai îndrăgostit ca niciodată și are o relație de poveste cu Asiana Peng (21 de ani), fostă gimnastă olimpică, din lotul național al României. Acesta este stabilit în Germania alături de mama sa, Mariana Pfeiffer, dar și-a cunoscut aleasa inimii la București.

În această vară, tânărul a dus-o pe iubita sa la mama lui în Germania, iar apoi au petrecut o vacanță de neuitat în Republica Dominicană. Acesta a mers în România foarte des pentru a petrece timp cu părinții campioanei, mama sa fiind româncă, tatăl chinez. Asiana are un frate mai mare, Răzvan, și o soră mai mică, iar fiul antrenorului se înțelege de minune cu cei doi, potrivit retetesivedete.ro.

Luca Reghecampf a absolvit studiile în Dubai, iar mama lui s-a lăudat pe rețelele de socializare cu diploma primită de la GEMS Dubai American Academy. Fiul antrenorului a ajuns la cuțite cu Ana Maria Prodan după ce tatăl său l-a băgat într-o afacere cu noua lui iubită, Corina.

Fiul lui Reghe a fugit din țară

Luca și iubita sa au ales să își petreacă sărbătorile de iarnă în Germania, la Mariana Pfeiffer. Mama Asianei a fost de acord cu „vacanța de decembrie” a fiicei, ba chiar l-a lăsat să plece și pe Răzvan, fratele campioanei.

Aceștia își doresc să admire luminițele, mai ales după ce Nicușor Dan a anunțat că spiritul sărbătorilor nu va mai fi ca înainte. Fiul lui Reghe și Asiana au postat mai multe poze pe rețelele de socializare în timp ce se plimbau pe străzile decorate, găteau fursecuri de Crăciun și vizitau diverse restaurante din Germania.

În urmă cu câteva zile, internauții au dedus că Luca își dorește să facă pasul cel mare și să meargă la altar cu aleasa lui. Fiul antrenorului a declarat că este mult prea tânăr pentru a ajunge la căsătorie și că preferă să se bucure din plin de relația pe care o are, potrivit retetesivedete.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: