O nouă apariție a lui Vladimir Putin. Detaliul pe care l-au observat specialiștii. Nu mai arată ca în trecut

O nouă apariție a lui Vladimir Putin. Detaliul pe care l-au observat specialiștii. Nu mai arată ca în trecut

În ultima perioadă, Vladimir Putin a stat departe de lumina reflectoarelor, dar nu a putut face asta pentru mult timp. Mai mulți specialiști au analizat ultima lui apariție, iar unele detalii l-au dat de gol.

Fiecare apariţie publică a lui Vladimir Putin, tot mai rară în ultimele luni, este analizată de specialiști.La ultimul eveniment, liderul de la Kremlin este livid și „se ancorează” puternic de scaun cu mâna stângă, semn că problemele de sănătate și-au spus cuvântul.

Putin a fost filmat de presa de la Moscova în timpul unei întâlniri pe care a avut-o la Kremlin, în cursul zilei de 22 noiembrie, cu președintele Cubei, Miguel Diaz-Canel Bermudez, aflat în Rusia pentru o vizită oficială. Cei doi au participat la dezvelirea unei statui a lui Fidel Castro amplasată în districtul Sókol, din nord-vestul capitalei Rusiei, dar liderul de la Kremlin se mișca din ce în ce mai greu.

Ofiţer britanic de informaţii: „Vladimir Putin este cu adevărat grav bolnav”. Şi agenții ruși „cred că Putin este bolnav în faza terminală”. Liderul de la Kremlin a fost nevoit să se țină de scaun pentru a își păstra echilibrul.

Ne puteți urmări și pe Google News

În timpul discuției cu Miguel Diaz-Canel Bermudez, Putin a evocat figura dictatorului Fidel Castro, pe care l-a numit „o operă de artă, mereu în mișcare, dinamic”.

Cât de bolnav este Vladimir Putin

Cu toate astea, directorul CIA William Burns a declarat că nimeni nu a confirmat dacă Vladimir Putin este grav bolnav sau nu. El a spus că nu există dovezi care să sugereze că liderul de la Kremlin suferă de cancer, glumind că părea „prea sănătos”. Comentariile sale au venit în momentul în care SUA au anunţat că vor furniza Ucrainei mai multe arme cu rază lungă de acţiune.

„Există o mulţime de zvonuri despre sănătatea preşedintelui Putin şi, din câte putem spune, este prea sănătos”, a spus Burns la Aspen Security Forum din Colorado. Putin „crede în control, intimidare şi compensare”, iar aceste trăsături s-au întărit în ultimul deceniu, pe măsură ce anturajul său de consilieri s-a restrâns, a spus şeful CIA.

El a explicat și care este strategia președintelui rus. „Este convins că destinul său ca lider al Rusiei este de a restaura Rusia ca o mare putere. El crede că cheia pentru a face asta este recrearea unei sfere de influenţă în vecinătatea Rusiei şi nu poate face asta fără a controla Ucraina”, potrivit BBC.