Adevărul despre boala lui Vladimir Putin. Care este starea de sănătate a liderului de la Kremlin

Adevărul despre boala lui Vladimir Putin. Care este starea de sănătate a liderului de la Kremlin

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a comentat vineri informaţiile potrivit cărora Vladimir Puțin ar putea suferi de cancer. Acesta a dezvăluit că președintele Rusiei este sănătos și se menține la 70 de ani. Tot ce s-a scris în mass media a fost "ficţiune şi minciună".

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a dezminţit vineri informaţiile apărute în presă despre liderul rus. Jurnaliștii au aflat că Vladimir Putin ar putea suferi de cancer, dar s-a aflat că totul a fost "ficţiune şi minciună".

Potrivit purtătorului de cuvânt al Kremlinului, informaţiile potrivit cărora Vladimir Putin ar avea cancer tiroidian şi ar fi suferit intervenţii chirurgicale legate de afecţiuni oncologice sunt total false, relatează şi portalul Lenta.ru, citând un mesaj postat pe Telegram de fostul redactor-şef al postului de radio Eho Moskvî, Aleksei Venediktov, despre care se ştie că are relaţii personale cu Dmitri Peskov.

"La întrebarea: 'Înţeleg corect că Vladimir Putin nu are cancer?', Peskov a răspuns: 'Aşa este!'", a scris Venediktov în postarea sa din Telegram.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dezvăluirile momentului! „Regimul lui Putin nu poate face față invaziei”

Publicaţia de investigaţie Proiekt a publicat o anchetă despre problemele de sănătate ale lui Vladimir Putin. Activitatea publicaţiei a fost suspendată, mai ales după ce editorul său a fost catalogat drept "entitate nedorită pe teritoriul Federaţiei Ruse", iar redactorul său şef, Roman Badanin, drept "agent străin".

Vladimir Putin, grav bolnav?

În articol se afirmă că Vladimir Putin a ajuns la capătul puterilor și că nu părăsește locuința fără un medic ORL sau specialişti în cancer tiroidian. Acesta este însoțit de peste 9 medici, iar problemele sale de sănătate s-ar agrava de la an la an.

Preşedintele Rusiei a început să viziteze din ce în ce mai des Spitalul Clinic Central (ŢKB) din vestul Moscovei, unde într-una din clădiri se află "secţia de medici personali" ai şefului statului rus, conform anchetei jurnaliştilor de la Proiekt. Liderul Rusiei are deja 70 de ani, iar specialiștii își pun semne de întrebare.

În martie, preşedintele belarus Aleksandr Lukaşenko a declarat că Vladimir Putin este mai în forma ca niciodată. Acesta a povestit că informațiile false au fost răspândite de ţările occidentale pentru a îl pune la pământ pe președinte.