Evenimentul Zilei > EVZ Special > O impresionantă poveste de viață. Vocea de aur de la X Factor
O impresionantă poveste de viață. Vocea de aur de la X Factor

O impresionantă poveste de viață. Vocea de aur de la X Factor

O tânăra cu o poveste de viaţă impresionantă a câștigat concursul X Factor. Cu vocea sa incredibilă, Andrada Precup şi-a apropiat publicul şi juriul în finala de vineri seara.

 

Andrada a încântat cu adevărat cu vocea sa în finală, iar la sfârşit, după ce a aflat că este marea câştigătoare a X Factor, a afirmat că cea mai mare bucurie a ei a fost aceea că niciodată nu s-a simţit ca o persoană cu deficienţă de vedere. Pentru că, din nefericire, Andrada este nevăzătoare de la naștere. „Cred că Dumnezeu, în schimbul deficienței mele mi-a dat acest har de a cânta și de a bucura sufletele oamenilor”, a spus ea.

Beneficiile tehnologiei avansate

Ştefan Bănică, antrenorul său, a felicitat-o pe Andrada pentru victorie și şi-a stăpânit cu greu lacrimile de emoţie. Tehnologia o va ajuta enorm pe Andrada, după ce a fost implicată în proiectul Antenei 1 denumit „Ajut eu”, în care va primi o pereche de ochelari cu un dispozitiv special pe margine, iar în loc de lentile au anumite suporturi de memorie pentru a putea descifra texte şi fotografii. Este incredibil cum oamenii se pot bucura de secretele şi beneficiile tehnologiei avansate.

De când are probleme cu vederea

Marea câștigătoare de vineri s-a născut la Slatina, fiind un bebeluş prematur. La naştere i-a fost arsă retina, iar cântăreaţa a povestit despre tot ce s-a întâmplat: „M-am născut prematur și, din cauza faptului că ochii nu mi-au fost acoperiți cu ceva, s-a ars retina. Dar eu cred că așa trebuia să se întâmple, ca să fiu aici și ca să fac asta acum și să fiu mai puternică”, a spus Andrada.

În finala X Factor, Andrada Precup s-a luptat cu Adrian Petrache, Sonia Mosca și grupul Super 4. Adrian Petrache a fost surpriza neplăcută a finalei. Nepotul lui Florin Salam pregătise un duet de senzaţie pentru finala emisiunii X Factor, însă manelistul nu şi-a mai făcut apariţia la studio în ziua marelui moment, fără să explice măcar motivul, scrie Cancan.