Evenimentul Zilei > Actualitate > O CUNOSCUTĂ EMISIUNE a intrat într-o ,,vacanță definitivă”! Nu o să mai fie DIFUZATĂ!
O CUNOSCUTĂ EMISIUNE a intrat într-o ,,vacanță definitivă”! Nu o să mai fie DIFUZATĂ!

O CUNOSCUTĂ EMISIUNE a intrat într-o ,,vacanță definitivă”! Nu o să mai fie DIFUZATĂ!

Emisiunea tabloid Wowbiz, ce îi avea ca prezentatori pe Andreea Mantea și Victor Slav, a fost scoasă din grila postului turcesc Kanal D. Deși show-ul și-a făcut debutul în anul 2012, înregistrând numere mari de telespectatori, se pare că aceasta va lua o „vacanță definitivă” și nu se va reîntoarce pe micile ecrane.

Existența emisiunii Wowbiz a început cu Mădălin Ionescu ca și prezentator și a reprezentat o continua amenințare pentru posturile și emisiunile rivale, spre Exemplu Antena 1 și Xtra Night Show. Potrivit datelor, emisiunea Wowbiz a dominat Xtra Night Show la nivel național și în mediul urban, dar nu și pe planul comercial. 

 

Anunțul a fost făcut de postul turcesc Kanal D. Aparent, echipa de management a postului de televiziune a făcut tot posibilul să ridice emisiunea tabloidă la un potențial comercial decent timp de ani, însă acum au renunțat la orice încercare de a face performanță. Printre încercările făcute se numără și înlocuirea lui Madalin Ionescu cu Victor Slav, care s-a dovedit a fi un fiasco. Soarta celor doi prezentatori este încă incertă, dar se pare că aceștia vor continua să lucreze în cadrul Kanal D.