Evenimentul Zilei > Actualitate > VIDEO Șocant. O cățelușă curajoasă s-a luptat pe viață și pe moarte cu un coiot pentru a salva o fetiță de 10 ani
VIDEO Șocant. O cățelușă curajoasă s-a luptat pe viață și pe moarte cu un coiot pentru a salva o fetiță de 10 ani

VIDEO Șocant. O cățelușă curajoasă s-a luptat pe viață și pe moarte cu un coiot pentru a salva o fetiță de 10 ani

În mijlocul unui oraș intens populat un coiot a atacat în plină zi o fetiță de 10 ani. Norocul acesteia a fost o cățelușă care i-a sărit în apărare. O poveste incredibilă și o dovadă de devotament cum rar mai găsești în zilele noastre.

O micuță cățelușă din rasa Yorkshire a fost  incredibil de curajoasă și și-a apărat proprietarul, o fetiță de 10 ani, de un coiot care i-a atacat. Cele două prietene, fetița și câinele au fost atacate în timp ce ieșeau la o plimbare printr-un cartier din Toronto, săptămâna aceasta. Relatarea a fost prezentată de Toronto Sun și seamănă cu cele din România. Numai că aceasta are final fericit.

Terrierul Yorkshire, pe care familia l-a salvat dintr-un adăpost în urmă cu șase ani, a suferit „leziuni extrem de grave la coloana vertebrală și la picior”, a scris Dorothy Kwan, mama lui Lily Kwan, în vârstă de 10 ani, pe o pagină de crowdfunding realizată pentru a strânge bani pentru a achita facturile medicului veterinar.

„Puteți vedea câinele nostru punându-se între fiica mea și coiot”, a scris Dorothy Kwan. „Chiar și după ce a fost grav rănită, a continuat să latre și să alerge coiotul. Nu a dat înapoi.” Yorkie-ul familiei a trebuit să petreacă câteva nopți în ICU, dar a putut să se întoarcă acasă vineri după ce i-a fost cusută rana cu 40 de copci.

Cățelușa eroina a strâns 30.000 de dolari

„Sunt atât de mândră de ea. Niciun coiot nu va dori să se încurce cu ea când va veni acasă. Fata mea canină este o adevărată luptătoare”, a scris Dorothy Kwan pe pagina de strângere de fonduri. „Ai fost atât de curajoasă luptându-te și apărând micul tău stăpân. Ești eroina noastră.”

Câinele a strâns peste 30.000 de dolari în 4 zile, povestea sa emoționând aproape 500 de oameni. Rezultatul strângerii de fonduri poate fi găsit aici.

Mama a declarat pentru Toronto Sun că este frustrată deoarece acest coiot poartă un dispozitiv de urmărire ca parte a unui studiu al Ministerului Resurselor Naturale privind coioții din zonele urbane.

„Mi-aș dori doar să știu pe cine să să sun. Chiar și atunci când un coiot face așa ceva agresiv, ei tot refuză să aibă o atitudine preventivă”, a spus Kwan ziarului Toronto Sun. „Nu sugerez să scăpăm de toți coioții, dar acesta a atacat în plină zi și nu s-a speriat de oameni”.

Video poate conține scene care să vă afecteze emoțional. Nu este recomandat minorilor.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: