Evenimentul Zilei > Actualitate > ”O BEȚIVĂ melodramatică”. Mărturisirile soției unui STAR rock
”O BEȚIVĂ melodramatică”. Mărturisirile soției unui STAR rock

”O BEȚIVĂ melodramatică”. Mărturisirile soției unui STAR rock

Sharon Osbourne, soţia lui Ozzy Osbourne, şi-a tăiat venele de la încheietura unei mâini, la vârsta de 27 de ani, pentru a-i demonstra celui care i-a devenit ulterior soţ cât de mult îl iubeşte. Acum, vedeta spune că s-a purtat ca ”o bețivă melodramatică”

Sharon Osbourne, în vârstă de 61 de ani, s-a tăiat cu un cuțit la încheietura mâinii pe care şi le-a făcut când avea 27 de ani, într-o provocare de a-i arăta starului rock Ozzy Osbourne, cu care se întâlnea atunci, cât de mult îl iubeşte.

"Nu am discutat niciodată despre asta din cauza stânjenelii legate de cât de stupid a fost să fac aşa ceva", a spus Osbourne. "Aveam 27 de ani, începusem să mă văd cu Ozzy… şi când ne vedeam, beam foarte mult. Am fost la o petrecere şi pe la patru dimineaţa mă întreabă «Cât de mult mă iubeşti?» şi eu i-am zis «Aş face orice pentru tine, orice, te ador pur şi simplu. Mi-aş da viaţa pentru tine!». Iar eu am continuat… «O să îţi arăt cât de mult te iubesc, o să mor pentru tine», aşa că m-am dus într-o cameră de serviciu unde era un cuţit pe o masă. Am luat cuţitul, i-am spus (lui Ozzy, n.r.) «te iubesc foarte mult» şi m-am tăiat de trei ori la închetura mâinii", a povestit Sharon Osbourne, potrivit Mediafax.

Vedeta a fost transportată cu ambulanța pentru a fi tratată. "M-au ţinut închisă! Am o cicatrice de atunci şi am fost izolată în spital pentru că am fost o beţivă melodramatică. Acum le spun tuturor că am fost atacată de un câine", a explicat Osbourne.

Sharon şi Ozzy Osbourne s-au căsătorit în 1982 și au împreună o avere estimată la 110 milioane de lire sterline.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: