Evenimentul Zilei > EVZ Special > Nuntă în politica românească. Se iau la vară, dar fac „cununia” peste două săptămâni!
Nuntă în politica românească. Se iau la vară, dar fac „cununia” peste două săptămâni!

Nuntă în politica românească. Se iau la vară, dar fac „cununia” peste două săptămâni!

Unul dintre cele mai previzibile anunțuri de pe scena politică a fost făcut luni, 27 ianuarie, confirmând zvonurile care circulau în ultima vreme.

Birourile Naţionale ale USR și PLUS au decis, luni, în şedinţă comună de alianţă, să solicite organizaţiilor un mandat pentru organizarea unui congres de fuziune în luna iulie.

Decizia finală urmează a fi luată în Comitetul politic al USR şi în Consiliul Naţional al PLUS, reuniuni care vor avea loc pe 8 februarie, în Bucureşti.

„În cursul lunii februarie, filialele USR şi PLUS sunt încurajate să îşi desemneze de comun acord candidaţii comuni ai Alianţei la alegerile locale”, precizează comunicatul de presă al Alianţei USR – PLUS.

În cadrul şedinţei de luni, a fost completată şi echipa executivă a alianţei. Astfel, membrii Comisiei comune a Alianţei sunt: Dragoş Tudorache (PLUS) – coordonare, Ionuţ Moşteanu (USR) – comunicare, Silviu Dehelean (USR) – juridic, Dragoş Neacşu (PLUS) – finanţare, Oana Ţoiu (PLUS) – politici publice, Moise Guran (USR) – campanii.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.