Fiul lui Liviu Dragnea, Ștefan Valentin Dragnea, a avut duminică dimineață cununia civilă cu Gina Alexandra Tătulescu, ceremonia fiind oficiată de Gabriela Firea, primar general al Capitalei și vicepreședinte al partidului. 

Stefan Valentin Dragnea a avut parte de o surpriză mai puțin plăcută la nunta sa cu Gina Alexandra Tătulescu! Mirii nu s-au putut cununa religios la biserică, din cauza amenințărilor primite pe internet, și au fost obligați să facă Taina Cununiei la Palatul Snagov, acolo unde s-a ținut și petrecerea.

Mirele și mireasa, Valentin Ștefan Dragnea și Gina Alexandra Tătulescu, au ajuns duminică, la 18.00, la Palatul Snagov, într-un mașină impunătoare neagră, însoțită de o motocicletă, iar în urma lor, după câteva minute, a ajuns și socrul mare, Paul Stănescu. Președintele PSD, Liviu Dragnea a sosit cu un Volkswagen Passat de generație nouă. Liviu Dragnea era însoțit de Irina Tănase.

Cei mai mulți dintre nuntași, în majoritate lideri social-democrați, au venit în mașini de lux, Porsche, Touareg, Lexus, Mercedes S350, sau BMW seria 7. Puțini au preferat să vină cu taxiul. 

Pe drumul care trece prin pădurea Snagov, era scris  pe asfalt, mesajul „M…E PSD”. Protestatarii i-au acompania pe invitații din PSD cu mesaje dure: „Nuntă de penali”, „Casă cu gratii pentru tata socru” și o palmă galbenă din carton cu mesajul „Toți pentru justiție”, identică cu cea folosită de USR la protestele din Parlament. Protestatarii le-au strigat social-democraților „Hoților”, “Penalilor” și “La pușcărie”. Nu au existat incidente violente.

Potrivit Cancan, mai multe filtre de siguranță au fost coordonate în zona Palatului Snagov, unde a avut loc marele eveniment din viața liderului PSD.

Primul, filtrul de pază care a verificat mașinile ce intrau pe drumul care duce spre Palat. Totul s-a făcut după o citire pe loc a listelor de invitați. Astfel, chiar premierul Dăncilă nu a putut scăpa de o primă ”percheziție”.

Al doilea filtru, în apropiere de Palatul Snagov, unde invitații la nuntă au fost dați jos din mașini și preluați de alte autoturisme, puse la dispoziție de organizatorii evenimentului, dar sub supravegherea trupelor SWAT, cu ochii în patru.

Și un ultim filtru, exact la intrarea în cortul unde a avut loc petrecerea. Fiecare invitat a fost verificat pentru ultima oară în acea seară, de oameni angajați de către firma care a organizat evenimentul anului.

După ce au scăpat de emoții, mirii trecut pe ringul de dans. Marcel Pavel le-a cântat mirilor melodia ”Frumoasa mea” la cererea specială a ginerului.

Liviu Dragnea a urcat și el pe ring pe piesa dedicată tinerilor căsătoriți. Liviu Dragnea a dansat alături de iubita sa, Irina Tănase.

Noua doamnă Dragnea a strălucit în rochia de mireasă, etalând un decolteu adânc.

Noua doamnă Dragnea a strălucit în rochia de mireasă, etalând un decolteu adânc.

După ce au scăpat de emoții, mirii au rupt ringul de dans. Marcel Pavel le-a cântat în deschidere, melodia ”Frumoasa mea” fiind cererea specială a lui ginerică. Socrul mare nu s-a putut abține și a urcat și el pe ring pe piesa dedicată tinerilor căsătoriți. Liviu Dragnea a dansat alături de iubita sa, Irina Tănase, cu 30 de ani mai tânără.

Printre participanții la nunta fiului lui Liviu Dragnea s-au numărat premierul Viorica Dăncilă, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, Carmen Dan, ministru de interne, primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, primarul sectorului 1, Dan Tudorache, primarul sectorului 5, Daniel Florea, primarul sectorului 3, Robert Negoiță, primarul sectorului 4, Daniel Băluță, europarlamentarii Ioan Mircea Pașcu și Victor Boștinaru, președintele CJ Giurgiu, Marian Mina și președintele CJ Vrancea, Marian Oprișan, precum și secretarul de stat din MApN, Nicolae Nasta.

La petrecere au venit și liderii PSD din Dâmbovița (Adrian Țuțuianu), Gorj (Florin Cârciumaru), Alba (Ioan Dârzu), Constanța (Felix Stroe), fostul ministru al Justiției, Florin Iordache, fostul ministru delegat pentru Diaspora, Angel Tîlvăr, fostul premier Sorin Grindeanu, fostul președinte UNPR Valeriu Steriu sau foștii parlamentari PSD Vlad Cosma și Cătălina Ștefănescu, precum și numeroși parlamentari actuali precum deputatul Cătălin Marian Rădulescu și senatorul Niculae Bădălău.

Notă: Imaginile au fost preluate de pe contul de Instagram al Irinei Tănase