Evenimentul Zilei > Monden > Nunta anului în showbiz. Cine se afla în spatele ei? O vedetă celebră a pus totul la cale
Nunta anului în showbiz. Cine se afla în spatele ei? O vedetă celebră a pus totul la cale

Nunta anului în showbiz. Cine se afla în spatele ei? O vedetă celebră a pus totul la cale

Oana Roman, o vedetă din România, este persoana care a pus la punct totul legat de nunta lui Brigitte și Florin Pastramă, alte nume sonore din showbizul românesc.

Oana Roman este persoana care a făcut ca cea mai aşteptată nuntă din showbiz să fie un real succes. Desigur, a avut şi ajutoare: aproape 100 de persoane! Invitată în platoul emisiunii „Răi Da Buni”, vedeta a spus totul despre nunta lui Brigitte şi Florin Pastramă.

Pentru Oana Roman, nunta lui Brigitte şi Florin Pastramă a fost o adevărată provocare profesională. Totul trebuia să fie ca la carte şi a fost! Vedeta a ţinut să le mulţumească tuturor celor care au muncit în acest weekend, la eveniment.

„A fost o provocare profesională extremă. Am avut puţin timp la dispoziţie şi evenimentul fiind extrem de aşteptat şi mediatizat, totul trebuia să fie ca la carte. Nu este doar meritul meu. În spatele meu a fost o echipă de aproape 100 de oameni… O armată de oameni care a muncit. A fost o muncă de echipă, fără ei nu aş fi reuşit. Totul a decurs perfect, lin. S-a întârziat puţin cu ceremonia religoasă, a fost singurul moment care a decalat programul”, a declarat Oana Roman la „Răi Da Buni”.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: