Evenimentul ZileiActualitateNu vă puteţi imagina cum arată locuința miliardarului Elon Musk. Credeați că este un conac de milioane de dolari?  VIDEO

Nu vă puteţi imagina cum arată locuința miliardarului Elon Musk. Credeați că este un conac de milioane de dolari?  VIDEO

Nu vă puteţi imagina cum arată locuința miliardarului Elon Musk. Credeați că este un conac de milioane de dolari?  VIDEO
CEO-ul Tesla, Elon Musk – al doilea cel mai bogat om din lume, cu o avere netă de aproximativ 185 de miliarde de dolari – a declarat într-un tweet că locuiește într-o casă în Boca Chica, Texas, care costă 50.000 de dolari.

Fiind unul dintre cei mai bogați bărbați din lume, Elon Musk își poate permite cu ușurință să arunce sute de milioane de dolari în orice casă luxoasă pe care și-o dorește. În schimb, multimiliardarul locuiește într-o casă mică de 50.000 de dolari în Boca Chica, Texas, unde se află sediul său SpaceX.

Elon Musk a scris pe Twitter: „Casa mea principală este una de aproximativ 50.000 de dolari, în Boca Chica/ Starbase. Este minunată”.

Boxabl are o suprafață de 375 de metri pătrați, cu o bucătărie, un dormitor și o baie

„Boxable Casita”, locul în care trăiește CEO-ul Tesla, este o unitate transportabilă de 20×20, care are doar aproximativ 400 de metri pătrați. Casa este amenajată ca un apartament garsonieră și are o bucătărie complet utilată, baie, living și dormitor.

Locuința este open-space. În același spațiu miliardarul are atât dormitorul, cât și bucătăria și o zonă de living.

baia cu toaleta, chiuveta, oglinda

În noiembrie, Boxabl a postat un videoclip cu o unitate pe care o construia în Boca Chica. Casa era pentru un „client top-secret”, a spus compania. Avea pe ușă un poster cu un Falcon 9, o rachetă parțial reutilizabilă construită de SpaceX.

Boxabl, cu sediul în Las Vegas, își propune să producă în masă locuințe la preț redus. Creează locuințe care sunt livrate într-o cutie și pot fi amenajate într-o zi.

Musk pare să își țină promisiunea pe care a făcut-o într-un tweet din mai 2020 de a „nu deține casă”

Săptămâni mai târziu, cinci dintre casele sale au fost listate spre vânzare pe Zillow. La sfârșitul lunii decembrie, Los Angeles Times a raportat că Musk a vândut trei dintre conacele sale adiacente din Bel Air pentru suma totală de 40,9 milioane de dolari.

CEO-ul SpaceX a declarat în iunie că mai are o singură casă în zona golfului San Francisco pe care a închiriat-o pentru evenimente și așteaptă să o vândă. „Trebuie să meargă la o familie numeroasă care va locui acolo”, a spus el, pentru că „este un loc special”.

Boxabl și un reprezentant al lui Musk nu au răspuns imediat solicitărilor Insider de comentarii pentru această poveste, relatează insider.


Accesează: