Evenimentul Zilei > Monden > Nu rata sanşa de a fi cu tine însuţi! Se deschide restaurantul cu o singură masă
Nu rata sanşa de a fi cu tine însuţi! Se deschide restaurantul cu o singură masă

Nu rata sanşa de a fi cu tine însuţi! Se deschide restaurantul cu o singură masă

Se va deschide un restaurant în care să fii tu singur... cu tine însuţi. Vei mânca singur, în acest restaurant, fără privirile altora aţintite asupra ta. Vei fi singur la singura masa cu un singur scaun. Dar nu e totul.

Dacă ţi-ai dorit dintotdeuna să fii singur într-un restaurant, atunci un cuplu suedez a găsit o modalitate de a-ţi face visul realitate. Rasmus Tersson şi Kunda Karlsson vor deschide pe 10 mai „Bord For En” (în traducere liberă, masă pentru un om), relatează CNN.  Este un restaurant pop-up (care se va închide pe 1 august), cu o singură masă, cu un singur scaun şi, normal, un singur loc. Acesta este situat la 350 km de Stockholm, pe o pajişte, în aer liber, la Värmland.

O singură persoană va fi servită pe zi, fără ca nimeni s-o spioneze

„Vrem să evităm senzaţia de fi urmărit în timp ce vă mâncaţi mâncarea”, a declarat cuplul pentru CNN. Un alt mod de a combate disconfortul pe care îl pot simţi unii când mănâncă singuri într-un restaurant, dar şi de a schimba obiceiurile clasice. „Am avut un vis şi-l voi împlini”, spune Kunda Karlsson.

Preţul este gratuit pentru norocoşi

În meniul acestui restaurant neobişnuit, poţi comanda nişte cartofi preparaţi în stil suedez, brune de hamei sau caviar de alge, pentru început. Apoi pure de morcovi cu ghimbir galben ca fel de mâncare principal înainte de a trece la desert. Preţul meniului, gratuit, va depinde de norocosul câştigător al zilei, căci va exista o tragere la sorţi.

Niciun chelner nu va fi în acest restaurant, mâncarea va fi adusă de un coş care alunecă pe o funie de la bucătărie până la masă. O selecţie de băuturi răcoritoare la discreţie, vă aşteaptă… Minunat, nu-i aşa?

Un oaspete pe noapte, din 10 mai până pe 1 august, va avea plăcerea de a lua masa cu ei înșiși.