Evenimentul Zilei > Actualitate > Noul Mercedes-Benz A45 AMG pune la bătaie 350 CP
Noul Mercedes-Benz A45 AMG pune la bătaie 350 CP

Noul Mercedes-Benz A45 AMG pune la bătaie 350 CP

Noul Mercedes-Benz A45 AMG, surprins, pentru întâia oară, aproape complet necamuflat, va pune la bătaie 350 CP, adică substanţial mai mult decât concurenţa - Audi RS3 Sportback (335 CP) şi BMW M135i (315 CP).

Audi şi BMW au o grijă în plus – noul Mercedes-Benz A45 AMG.

Versiunea „dopată” a noii gamei Mercedes-Benz Clasa A, surprinsă, pentru întâia oară, aproape complet necamuflată, va pune la bătaie 350 CP, vesteşte „carscoop.com”.

De ce ar trebui să se teamă Audi şi BMW? Pentru că noul Mercedes-Benz A45 AMG va fi evident mai puternic decât modelele similare oferite de ei: Audi RS3 Sportback (335 CP) şi BMW M135i (315 CP).

Compactul A45 AMG va fi animat de un motor turbo pe benzină de numai 2.0 ltri, care a fost preparat intens de „vrăjitorii” de la AMG.

O transmisie automată SPEEDSHIFT DCT 7 va lucra împreună cu un sistem de tracţiune integrală pentru a pune pe asfalt întreaga putere care sălăşluieşte sub capotă.

Deocamdată, producătorul ţine la secret informaţiile privitoare la performanţele noului său model.

Mercedes-Benz va prezenta noul A45 AMG la Salonul auto de la Geneva din primăvara viitoare. Vânzările vor debuta imediat după aceea.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.