Noua afacere a familiei lui Nuțu Cămătaru. Interlopul zice că a renunțat la ilegalități

Noua afacere a familiei lui Nuțu Cămătaru. Interlopul zice că a renunțat la ilegalități

Familia lui Nuțu Cămătaru a făcut o nouă afacere care se ocupă cu activități de creditare. Interlopul a găsit o modalitate de a face bani ca în trecut, dar într-un mod legal.

Familia lui Nuțu Cămătaru și-a făcut o afacere legală. Claudia Balint, partenera de viață a interlopului devenit între timp protagonistul cărții „Dresor de lei și de fraieri”, scrisă de Codin Maticiuc, s-a asociat cu fiul lui Nuțu Cămătaru, Daniel Nicolae Balint, și au inființat firma DN Capital Investments IFN SRL. Sediul IFN-ului este în șoseaua Sălaj, chiar unde locuiește unul dintre cei mai periculoși oameni în România. Ei sunt ajutați și de un avocat și soția unui fost șef din jandarmerie.

Firma înființată de familia lui Nuțu Cămătaru în 2021 se ocupă cu activități de creditare și include: acordarea creditelor de consum, finanțarea comerțului internațional, asigurarea finanțării pe termen lung a industriei de către băncile industriale, împrumuturi monetare în afara sistemului bancar, acordarea de credite pentru cumpărarea locuințelor de către instituții specializare care nu primesc depozite și servicii de amanetare și gaj.

Cu toate astea, societatea nu mai este activă din iunie 2022, potrivit Fanatik.

Ne puteți urmări și pe Google News

sursa foto. EVZ

Probleme în familia lui Nuțu și Sile Cămătaru

Chiar dacă familia lui Nuțu Cămătaru a găsit o modalitate prin care să facă bani legal, Vasile Daniel Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a fost prins de polițiști, în Italia, după ce a fugit din România. Acesta fusese condamnat la 3 ani și 7 luni de închisoare, pentru infracțiuni la regimul rutier și nerespectarea măsurilor stabilite prin ordinul de protecție provizoriu.

„La data de 16 ianuarie 2023, în urma schimbului de date și informații cu autoritățile din Italia, a fost depistat un bărbat, urmărit internațional, căutat în baza unui mandat european de arestare. Pe numele acestuia, Judecătoria Sectorului 6 a emis la data de 6 iunie 2022 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat la 3 ani și 7 luni de închisoare, pentru infracțiuni la regimul rutier și nerespectarea măsurilor stabilite prin ordinul de protecție provizoriu. Autoritățile italiene urmează să demareze procedura prevăzută pentru punerea în aplicare a mandatului european de arestare, în vederea predării.

Schimbul de date cu autoritățile italiene a fost efectuat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Capitalei prin intermediul atașatului român din Italia și prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională – Biroul SIRENE”, anunță Poliția Capitalei.