Este o încercare de intimidare care nu va funcționa. D-l Ghiță să stea liniștit, că actele de la DNA merg înainte și probabil că mai avem material pentru DNA. Poate să pună câți paparazzi vrea pe urma mea, nu se va schimba nimic”, este declarația ministrului Fondurilor Europene, Cristian Ghinea.

Este o încercare de intimidare care nu va funcționa. D-l Ghiță să stea liniștit, că actele de la DNA merg înainte și probabil că mai avem material pentru DNA. Poate să pună câți paparazzi vrea pe urma mea, nu se va schimba nimic. România nu e Columbia, nu suntem o țară unde trebuie să-mi fie frică pentru siguranța mea și a familiei mele. Deși este un sentiment ciudat când vezi că ai o mașină pe urma ta care te tot pozează, ăia pot să aibă și altceva decât aparate foto. Dacă continuă, o să cer protecție de la serviciile statului”, a mai declarat Ghinea.

Sebastian Ghiță neagă că ar fi angajat paparazzi și susține că miniștrii tehnocrați vor să își spele nereușitele prin scandaluri publice cu oameni cu notorietate.

”În primul rând este exclus ca eu să fi angajat, solicitat, rugat astfel de paparazzi să îi facă vreo poză sau să-l urmărească pe acest domn Ghinea. Strategia, tactica acestor tehnocrați și mai ales a acestui ministru ONG-ist, care încearcă să își justifice nerealizările prin a da vina pe un personaj, prin a se certa cu un personaj, este să se certe cu Ghiță pentru a nu vedea lumea că el nu este în stare să atragă fonduri europene. Foarte bine că a depus plângere penală la DNA. Niciodată nu am avut vreun contact cu domul Ghinea. De când s-a schimbat comunicarea la Guvern, ei s-au gândit așa: ce putem să facem noi în nouă luni ca să ne justificăm nerealizările. Hai să facem o strategie de comunicare ca să-i acuzăm pe niște oameni, pe Ghiță, pe Ponta că au luat fonduri europene. Îmi este rușine deja să vorbesc cu dânsul. Dumnealui are o treabă, să aducă fonduri europene, nu să stea cu un ochi la spate ca să vadă dacă are paparazzi pe urmele lui”, a declarat Sebastian Ghiță, la Antena 3.