Evenimentul Zilei > Actualitate > NOU: Cum poţi slăbi cu CARTOFII VIOLET
NOU: Cum poţi slăbi cu CARTOFII VIOLET

NOU: Cum poţi slăbi cu CARTOFII VIOLET

Este surprinzător de simplă. Şi un nou trend în dieta celebrităţilor.

A devenit un must have datorită lui Mariah Carey, care a slăbit cu succes ţinând această dietă.

Ideea din spatele acestei diete este surprinzător de simplă: mâncaţi doar alimente mov, bogate în antioxidanţi, cum ar fi varză, vinete, struguri, prune, cartofi sau conopidă în cantităţile dorite. Alimentele care au culoare artificială mov nu fac parte din dietă.
Cântăreaţa Mariah Carey a urmat această regulă strictă în dietă timp de trei zile pe săptămâna. Diva însăşi a adoptat un regim alimentar nou: trei zile pe săptămâna mănâncă alimente mov, cum ar fi prune, struguri şi vinete şi deja arată fabulos.

De patru ori mai mult

Alimentele violet sunt bogate în antociani, antioxidanţi, care sunt responsabili pentru culoarea violet, roşu şi albastru a mai multor fructe şi care ajută la protejarea celulelor.
Mai mult decât atât, fructele şi legumele violet sunt, de asemenea, bogate în alte vitamine şi minerale importante. Cartofii violet, de exemplu, se spune că au de patru ori mai mult potenţial antioxidant, comparativ cu alte tipuri de cartofi, fiind bogaţi în potasiu, vitamină C, acid folic şi fier. Un punct forte al dietei mov este că promovează alimente naturale în loc de opţiuni rafinate sau prelucrate, care tind să fie sănătoase şi relativ scăzute în calorii.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.