Nostalgia comunismului la MasterChef. „Preparatul riscant” ales de Ionela Grigore

Nostalgia comunismului la MasterChef. „Preparatul riscant” ales de Ionela Grigore

Concurenta Ionela Grigore de la concursul televizat MasterChef le-a servit juraților un preparat ce ameintește de anii de foamete din comunism: șnițele de parizer.

Concurenta Ionela Grigore a pariat pe un platou cald

Ionela Grigore  le-a pregătit celor trei jurați de la MasterChef un platou cald, alcătuit din mezeluri, însă „regele” din farfurie a fost șnițelul de parizer.

Concurenta de 50 de ani, lucrează ca vânzătoare de mezeluri de 30 de ani. Ea se descrie ca o femeie puternică pentru care familia reprezintă centrul întregii vieți.

Încrezătoare în forțele proprii a mers la MasterChef să le arate tuturor ce poate.

„Majoritatea clienților, sau patronilor, sau vânzătorilor din Obor mănâncă din mâinile mele. Ceea ce mă face să mă simt mândră de ceea ce fac”, a spus ea.

Preparatul preferat de juriu a fost șnițelul de parizer

Ionela Grigore a venit la MasterChef cu un platou cald cu mezeluri, iar preferatul juraților a fost șnițelul de parizer.

„Doamnă, ne-ați reînviat cumva nostalgia vremurilor de mult apuse. V-am zis că sunteți curajoasă din cauza alegerii, e foarte riscant ceea ce ați ales”, a spus Chef Dumitrescu.

Ionele Grigore / Sursa: YouTube

Ionele Grigore / Sursa: YouTube

Concurenta de la MasterChef are o poveste de viață impresionantă. Pentru că tatăl și-a părăsit familia când ea era foarte mică, Ionela Grigore a fost crescută de mama ei și de bunici.

Concurenta a gătit încă de mică

Ionela Grigore face parte din generația „cu cheia la gât”, iar în copilărie a fost nevoită să facă și „treburi de oameni mari”.

A pregătit prima masă pentru mama ei prima dată la opt ani, un gest care a devenit o tradiție de familie.

Ionela și-a aprofundat pasiunea pentru bucătărie, lucrând în laboratoare de cofetărie-patiserie.

De la maestru cofetar la bucătăria tradițională

Visul său a fost acela de a deveni cofetar, dar a descoperit pe parcurs că cel mai bine se pricepe la mâncarea tradițională, în timp ce fructele de mare sunt încă un domeniu necunoscut pentru ea. Ea ăși dorește foarte mult să își deschidă propriul restaurant.

Concurenta îi admiră enorm pe cei trei chefi din juriu și îi consideră niște oameni minunați.

Cel mai mult își dorește să îl impresioneze pe Chef Florin Dumitrescu.

Ne puteți urmări și pe Google News