Nokia relansează un model celebru, după 25 de ani. Cum arată și cât costă telefonul emblematic

Nokia relansează un model celebru, după 25 de ani. Cum arată și cât costă telefonul emblematic

Nokia relansează modelul 3210, un telefon emblematic care a fost lansat pentru prima dată în 1999. Adus la zi pentru noile generații, modelul are un design retro, dar este elegant și cu toate funcțiile necesare unui telefon mobil.

Nokia relansează un model celebru, după 25 de ani

Modelul este inspirat de unul dintre cele mai bune telefoane mobile realizate vreodată. Telefonul are un design retro, dar elegant. Vine cu toate funcțiile esențiale pe care le aștepți de la un telefon clasic, inclusiv o cameră de 2 MP, cu bliț (care poate fi folosit și pe post de lanternă) și o baterie de 1450 mAh2. Noul model Nokia 3210 vine cu 4G.

Așadar, după 25 de ani de la lansarea modelului, doborând toate recordurile la vânzări, iconicul Nokia 3210 a fost relansat, captivându-i pe nostalgici.

HMD, compania din spatele telefoanelor Nokia, a reintrodus modelul pe fondul cererii tot mai mari pentru dispozitive mai puțin complexe. 3210 actualizat are acum o cameră de doi megapixeli, acceptă apeluri 4G și păstrează îndrăgitul joc clasic Snake, totul disponibil pentru 74,99 lire sterline.

Ne puteți urmări și pe Google News

Scurgerea Nokia 3210Nokia relansează un model celebru, după 25 de ani. Sursa foto: HMD.

Iconicul model este simplu dar atractiv

Noul Nokia 3210 își face intrarea cu un ecran color QVGA de 2.4 inchi, înlocuind modelul clasic cu un ecran monocromatic de 1.5 inchi. Odată cu acest upgrade, vine și o cameră de 2 MP pe spate, capabilă să surprindă video-uri de 720p.

Lars Silberbauer, directorul de marketing al HMD, a declarat: „Nokia 3210, o icoană culturală, a revenit la apogeul boom-ului global al telefoanelor, deoarece consumatorii caută să-și echilibreze utilizarea timpului pe ecran cu o detoxifiere digitală. Nokia 3210 păstrează simplitatea de bază, pe placul utilizatorilor nostalgici”.

Ben Wood, expert în telefoane mobile și fondator al Muzeului Telefoanelor Mobile, și-a amintit despre impactul modelului iconic.

„Nokia 3210 original are un loc special în inimile multor consumatori, fiind unul dintre cele mai bine vândute telefoane mobile din toate timpurile. Este perfect produs pentru a reimagina epoca modernă, având în vedere moștenirea sa puternică și designul iconic.”

El a mai adăugat: „Nokia 3210 este considerat unul dintre cele mai semnificative telefoane dezvoltate vreodată și a fost iubit de mulți pentru care a fost primul lor telefon mobil. Această variantă modernă cu un design clasic în anul jubiliar de argint va atrage atenția oamenilor”, a spus el, potrivit mirror.co.uk.