Virginia Roberts  a fost recrutată ca „sclavă sexuală” pentru Jeffrey Epstein și traficată către alți bărbați puternici din jurul miliardarului, a dezvăluit în primul său interviu la TV. Mai mult, aceasta a mărturisit că ar fi fost instruită să găsească „minore pentru finanțatorul bogat”.

Totul a început la vârsta de 16 ani,  lucra ca însoțitor de vestiare la Mar-a-Lago, a povestit la Dateline NBC, într-un interviu care a fost difuzat aseară de la ora 22:00. „Am fost abordată de această femeie frumoasă cu un accent englezesc”, a spus Virginia Roberts Giuffre.

A spus că se numește Ghislaine Maxwell şi mi-a zis: „Îl cunosc pe acest domn mai în vârstă şi caută o maseuză care să-l însoţească în călătotiile sale. Este super bogat, zboară peste tot. Dacă doriți, puteți veni pentru un interviu”.”

Giuffre a spus că Maxwell a condus-o la Epstein, care era dezbrăcat pe o masă de masaj…” „El a zâmbit și a dat din cap, ca aprobare”.

Giuffre a spus chiar și după ce Maxwell i-a ordonat să accepte acte sexuale pentru Epstein în prima lor întâlnire, ea s-a întors din nou pentru că i-au promis că o pot ajuta să devină o adevărată maseuză. Ea a recunoscut în interviu că l-a acceptat pe Epstein la vremea respectivă ca fiind un „rău necesar” pentru a ieși dintr-o viață sărăcăcioasă dorind să aibă o „viață normală”.

Dar ea a aflat curând că „viața lui se învârte în jurul abuzului de minore”. În cele din urmă, ea a spus că asistenta personală, Maxwell, a antrenat-o să recruteze fete noi pentru Epstein. „Jeffrey era foarte pretenţios legat de fetele pe care și le dorea. În primul rând, cu cât este mai tânără, cu atât mai bine”, a mai declarat aseară Virginia Roberts.