Noi detalii privind boala de care suferă Bruce Willis. Soția actorului a dezvăluit ce a aflat fiica ei, Evelyn

Noi detalii privind boala de care suferă Bruce Willis. Soția actorului a dezvăluit ce a aflat fiica ei, Evelyn Sursa foto: Facebook

Soția lui Bruce Willis a transmis un mesaj emoționant pentru partenerul ei de viață. Emma Heming Willis a dezvăluit ce face fiica pe care o are cu celebrul actor în această perioadă complicată din viața lor. Vedeta de la Hollywood suferă de demență.

Emma Heming Willis a postat un clip video pe Instagram în care explică cât de interesată este fiica ei de starea de sănătate a tatălui ei. Bruce Willis are o fată de nouă ani alături care își petrece foarte mult timp. Copila este foarte interesată de afecțiunea tatălui ei și mereu caută informații despre această boală. Vedeta de la Hollywood suferă de demență.

„Trebuie să vă spun această poveste și voi încerca să o fac fără să plâng”, a spus Emma Heming Willis la începutul clipului video. Soția actorului era foarte emoționată. Ea a explicat că într-o discuție cu fiica ei, copila i-a spus că a aflat ceva nou despre boala tatălui ei într-o pauză de la școală când a căutat informații pe Internet. Fiica actorului i-a explicat mamei sale că persoanele care suferă de demență au un risc mare să fie și deshidratate.

Ce i-a spus soția lui Bruce Willis fiicei sale

„Așa că i-am spus: «Evelyn, ne vom asigura întotdeauna că tati are o sticlă de apă în mână. Îți mulțumesc că m-ai anunțat. Dar faptul că ești curioasă și că te informezi despre boala tatălui tău este cea mai bună dovadă de iubire și compasiune»”, a mai spus Emma Heming Willis. Actorul în vârstă de 67 de ani a fost diagnosticat cu afazie, afecțiune care cauzează dificultăți de vorbire, în primăvara anului trecut.

Ne puteți urmări și pe Google News

Familia lui a transmis că boala în cazul actorului a progresat și că Bruce Willis a primit un diagnostic mai specific. Emma Heming Willis le-a explicat fanilor că demența fronto-temporală este cea mai frecventă formă de demență la persoanele sub 60 de ani. De asemenea, nu există tratamente pentru această afecțiune. „Astăzi nu există tratamente pentru această boală, o realitate care sperăm că se poate schimba în anii următori”, a declarat soția actorului.

Bruce Willis este unul dintre cei mai cunoscuți actori din lume. El a jucat în filme care s-au bucurat de un real succces, printre care se numără „Die Hard”, „The Sixth Sense”, „Armageddon” și „Pulp Fiction”. Actorul s-a bucurat de o carieră de succes și a fost nominalizat la cinci Globuri de Aur și a câștigat unul pentru rolul din Moonlighting. De asemenea,  a fost nominalizat la trei premii Emmy și a câștigat două distincții de acest fel.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)