Evenimentul Zilei > Sport > Nicolae Stanciu, luat în vizor de scoțieni: „Stanciu ar putea fi fotbalistul perfect pentru Rangers”
Nicolae Stanciu, luat în vizor de scoțieni: „Stanciu ar putea fi fotbalistul perfect pentru Rangers”

Nicolae Stanciu, luat în vizor de scoțieni: „Stanciu ar putea fi fotbalistul perfect pentru Rangers”

După ce a marcat două goluri în dubla manșă din faza optimilor de finală ale Europa League, Nicolae Stanciu i-a cucerit pe scoțieni. Mijlocașul ofensiv din România e văzut de britanici drept una din principalele ținte ale lui Rangers din perioada de mercato.

Nicolae Stanciu le-a luat ochii celor de la Glasgow Rangers. Jurnaliștii din Marea Britanie scriu că fotbalistul în vârstă de 27 de ani s-ar încadra perfect în stilul de joc al noii campioane a Scoției, iar Steven Gerrard ar putea să-l treacă pe lista de achiziții din pauza competițională de vară.

„Rangers are nevoie de un playmaker, unul care poate inventa ceva din nimic, iar Stanciu ar putea fi fotbalistul perfect pentru echipă. Stanciu se află într-o formă excelentă în acest sezon și a contribuit la 18 goluri în doar 32 de meciuri. El a înscris douăsprezece goluri și a creat alte șase” au anunțat ziariștii de la publicația TBR Football.

Rangers are nevoie de un coordonator de joc

Presa din Regat remarcă faptul că fosta legendă a lui Liverpool, Steven Gerrard, are obiceiul de a transfera jucătorii pe care i-a observat la fostele adversare din Europa League ale grupării de pe „Ibrox Stadium”. În condițiile în care alb-albaștrii caută întăriri pentru linia de mijloc, jucătorul crescut în pepiniera celor de la Unirea Alba Iulia ar putea fi una din soluțiile găsite de antrenorul principal al lui Rangers.

Gerrard are un istoric în a aduce jucători pe care Rangers i-a întâlnit în Europa, iar Borna Basic este doar un exemplu. Nicolae Stanciu ar putea fi un nou caz fericit” au mai titrat jurnaliștii de la TBR Football.

Chiar dacă alb-albaștrii au defilat în campionatul intern și i-au lăsat cu mult în urmă pe marii rivali de la Celtic, ziarele din Marea Britanie relatează că Gerrard e încă nemulțumit de construcția jocului lui Rangers și cere un transfer pentru postul de playmaker, pentru sezonul viitor.

Nicolae Stanciu a atras cu siguranță toată privirile, în special cu execuția sa de la lovitura liberă din cea de-a doua manșă. Rangers a suferit dintotdeauna în a avea un decar veritabil a fost concluzia jurnaliștilor scoțieni.