După ce a învins-o, pe teren propriu pe Lazio Roma, cu scorul de 1-0, prin reuşita lui Harlem Gnohere, FCSB se pregăteşte să înfrunte din nou formaţia italiană, joi, partida contând pentru manşa a doua a 16-imilor de finală ale Europa League.

Pentru marea partidă, Nicolae Dică are deja planurile făcute şi pare să nu mai ţină cont de sfaturile şefului său, Gigi Becali. Fostul mare fotbalist este decis să aibă ultimul cuvânt în ceea ce priveşte trimiterea în teren a primului 11.

Nicolae Dică l-a băgat în şedinţă pe Gigi Becali, prezentându-i planul de bătaie pe care l-a făcut pentru a o învinge pe Lazio. „La Roma, vreau să atacăm, nu să fim o autobază. Avem jucători de valoare şi sunt convins că putem să marcăm”, i-ar fi spus, printre altele, Nicolae Dică omului cu banii de la FCSB, potrivit Spy News.

Meme Stoica a spus totul       

Deşi a avut o prestaţie slabă în derby-ul cu Dinamo de duminică, Nicolae Dică mizează în continuare pe calităţile lui Andrei Vlad. Astfel, titular în partida de la Roma nu va fi noua achiziţie a FCSB, Stăncioiu, ci goalkeeperul de 18 ani.

„Nu va apăra Stăncioiu. În poartă va fi Andrei Vlad. Eu sunt sigur că va veni o vreme în care vom zâmbi când vom discuta despre toată tevatura de după meciul cu Dinamo. Golurile primite de el au fost gafe colective. Da, Gigi l-a criticat, dar el critică orice jucător”, a declarat, la Digi Sport, oficialul grupării roş-albastre.

Meciul Lazio Roma – FCSB, contând pentru manşa a doua a 16-imilor de finală ale Europa League, este programat, joi, de la ora 20:00, pe „Stadio Olimpico”.