Nicolae Ciucă, la Botoșani: Să îi învățăm pe oameni să pescuiască, nu să aștepte peștele

Nicolae Ciucă, la Botoșani: Să îi învățăm pe oameni să pescuiască, nu să aștepte peștele Nicolae Ciucă. la Botoșani. Sursa foto: Facebook

Nicolae Ciucă, Lucian Bode, Ilie Bolojan și Gheorghe Flutur, au participat la Botoșani, la „Conferința Județeană PNL pentru lansarea oficială a campaniei electorale pentru alegerile locale și europarlamentare”. PNL intră în campania pentru Primărie cu Cătălin Flutur, primar al Botoșaniului, cunoscut pentru proiecte esențiale pentru dezvoltarea localității. Pentru CJ, cu Valeriu Iftime, performant la conducerea filialei locale a PNL.

Nicolae Ciucă: Să îi învățăm pe oameni să pescuiască, nu să aștepte peștele

Nicolae Ciucă a participat la lansarea oficială a candidaților PNL pentru alegerile locale din județul Botoșani.

„În toată țara, aleșii locali ai PNL reușesc să schimbe în bine comunitățile lor. Am fost astăzi în județul Botoșani, în orașul Flămânzi, aici unde administrația liberală demonstrează că și în comunitățile mici se pot face proiecte de impact cu bani europeni. De azi înainte, orașul va avea pentru prima oară 3 linii de autobuz, pe care se vor realiza curse regulate, cu programe de transport prestabilite. Acest proiect răspunde nevoii de mobilitate a locuitorilor, dar va contribui și la un mediu mai curat, cu mai puțină poluare, autobuzele fiind electrice. Îl felicit pe domnul primar liberal, Dan Oloeriu, pentru toate realizările sale din ultimii ani. Cu astfel de exemple aratăm, de fiecare dată, că harta aleșilor locali liberali este harta faptelor bune pentru comunități”, a declarat Ciucă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Liderul PNL: Politica e arta de a reuși

„Am să încep de la chestiunea aceea cu pescuitul. Mi-a plăcut foarte mult. E biblică. Să-i învățăm pe oameni să pescuiască decât să aștepte să primească pește. (...) Obiectivul nostru discutat la PNL e de a veni în funcții de conducere cu oameni care au făcut ceva în viață. Este foarte important ca cei care au performat profesional să vină să-și asume responsabilitatea politică, pentru că politica se face cu oameni care au înțelepciune, care au demonstrat în viața lor. Politica e arta de a reuși”, a spus președintele PNL.

Ar putea fi o imagine cu 4 persoaneNicolae Ciucă, la Botoșani. Sursa foto: Facebook

„Venim de la Flămânzi, am oprit acolo, pentru că primarul nostru liberal a reușit să finalizeze un proiect pe mobilitate urbană, cu care și noi trebuie să ne mândrim, ADR Nord Vest. La Flămânzi, administrația liberală a reușit să atragă fondurile și să investească. Este un exemplu. (...) Dacă e să comparăm cu ce se întâmplă la nivelul juduețelor din Ardeal, unde de ani de zile de nenumărate mandate administrația liberală a reusit să pună în practică tot ce și-a propus și să aducă un exemplu la nivel național. Încercăm să aducem modele din Ardeal și nu numai. Putem vorbi și de modelul liberal de la Suceava."

Ar putea fi o imagine cu 2 persoaneNicolae Ciucă, la Botoșani. Sursa foto: Facebook

Nicolae Ciucă: Știu cât de mult a trudit dl Ilie Bolojan

Nicolea Ciucă s-a referit la investițiile în infrastructură și la conectarea regiunile în mandatele liberalilor în comunitățile locale:

„Și la Suceava, și la Bihor, și în municipiul Oradea sunt proiecte care dincolo de ce a reprezentat partea de servicii pentru cetățeni, trebuie să vedem concretețea nivelului de investiții atins la nivelul județului, trebuie să vedem acea interconectivitate. Împreună cu domnul Flutur, cu domnul secretar general Bode, știm cu toții cât s-a trudit pentru Autostrada Moldovei, știm cu toții că terminalul duce până la Suceava și Siret. Vrem în continuare să reprezinte componența de interconectivitate cu proiectele cu Ucraina. Știu cât de mult a trudit dl Ilie Bolojan să lege Bihorul de infrastructura mare a rețelei de autostrăzi, să lege Crișana de Banat."

Ar putea fi o imagine cu 7 persoane şi textNicolae Ciucă, la Botoșani. Sursa foto: Facebook

Președintele PNL, despre guvernarea liberală

Liderul liberal este de părere că liberalii trebuie să identifice potențialul de investiții și să dezvolte în continuare localitățile pe care le administrează. Acesta nu a uitat să precizeze că liberalii au fost cei care au reușit cea mai mare absorbție a fondurilor europene, preluând guvernarea cu sub 50% nivel de absorbție și ajungând acum la peste 90%.

„În guvernarea liberală, în 2022, s-a reușit să avem o creștere economică sănătoasă, creștere pe investiții. Acestea sunt doar câteva din argumentele pe care noi trebuie să le comunicăm oamenilor. Nu mai vorbim de creșterea pensiilor pentru că pe guvernare liberală au crescut cu 60%.”.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoanăNicolae Ciucă, la Botoșani. Sursa foto: Facebook

„În momentul în care vom avea dialog cu oamenii, vom schimba percepția. Cred că diferența dintre PNL și celelalte partide e diferența de la vrere la putere, adică să lăsăm la o parte vorba și să trecem să facem ce avem de făcut”.

Nicolae Ciucă și-a încheiat discursul mulțumind tuturor primarilor aflați sub culorile PNL.

1Cel mai mult trebuie să vă mulțumim pentru activitatea de a promova PNL la Botoșani! Să schimbăm culoarea și Botoșaniul să devină albastru, că aveți resurse umane”, a concluzionat fostul premier al României.