„Nu iau în seamă declarațiile unor veleitari care au făcut tot posibil să blocheze aici proiectul complex sportiv și de agrement Calea Lipovei. Nu-i bagă nimeni în seamă, lumea s-a lămurit cu ei și vor vedea în curând că timișorenii sunt oameni pe care nu-i poți păcăli pe termen lung. În timp ce eu și colegii care asigurăm administrația liberală a orașului avem cu ce să ne mândrim, avem ce să raportăm ca realizări, avem proiecte concrete pentru Timișoara, alții nu se pot «mândri» decât de cu câtă habotnicie au încercat să boicoteze proiectele, inclusiv un proiect atât de frumos, atât de așteptat de către cetățenii din Calea Lipovei. Îi asigur pe cetățenii din Calea Lipovei că acel complex se va face, nimeni nu-l oprește, el și-a urmat cursul în permanență. Vom ajunge în curând la șantier acolo, în 2019, evident, și atunci toată lumea va putea vedea că noi nu operăm cu vorbe goale, ci cu vorbe însoțite de fapte”, a afirmat primarul Timișoarei, Nicolae Robu, conform pressalert.ro 

De asemenea, primarul Timișoarei a precizat că vor fi realizate și complexele sportive din Calea Buziașului și Calea Șagului. 

Edilul a fost provocat să comenteze afirmația cu privire la faptul că nu va fi candidatul USR-PLUS la Timișoara. 

„Cât de tâmpit să fie cineva să facă astfel de declarații?”, a precizat Robu. Când a aflat că afirmația a fost făcută de Dan Barna, liderul USR, primarul și-a mai cenzurat un pic vocabularul, declarând că „eu aveam o părere bună despre el, poate i-a pus cineva un text în față și nu a știut ce citește. Nu consider că Dan Barna e un tâmpit, chiar l-am vorbit de bine, mi s-a părut un om echilibrat, îl puneam în antiteză cu cei de aici (n.r. din USR Timiș). Păcat, este un om care promitea, se decredibilizează cu astfel de afirmații. Cei din organizația locală au spus că eu sunt pentru Timișoara ce este Dragnea pentru România. Cât de prost să fii, chiar nu are rost să-mi pierd vremea să comentez. Asta urmăresc, să mă facă pe mine să vorbesc despre ei, că așa se simt importanți. Dacă aș vorbi de ei nominal, imediat i-aș face cunoscuți. Ei mă tot provoacă pe mine ca să-i iau în seamă și să-i fac importanți”, a adăugat Nicolae Robu. 

Primarul Timișoarei a mai precizat că la alegerile locale poate fi doar candidatul PNL sau independent. 

„Ce tâmpenie e asta? Să-și scoată din minte oricine că eu aș putea fi candidatul altcuiva. Cum să fiu eu candidat USR – PLUS? Pe mine m-au votat timișoreni de toate opțiunile politice, rezultatul arată asta, că am avut scor de două ori și ceva mai mare decât PNL, ceea ce înseamnă că dincolo de simpatizanții PNL, evident diferența între scorul PNL și cel obținut de mine este dată de cetățeni ai Timișoarei cu alte opțiuni politice. Mă și mir că au pus problema în astfel de termeni. Eu sunt convins că voi avea votul multor simpatizanți sau membri USR și PLUS care mă apreciează pe mine și nu gândesc în acest tipar ridicol al veleitarilor care au ajuns prin viclenie în fruntea partidului lor”, a conchis Nicolae Robu.