Evenimentul Zilei > Actualitate > Neymar aruncă în aer vestiarul de la PSG. Brazilianul a lovit un spectator, apoi și-a desființat coechipierii: „Dau mai mult din gură decât să asculte”
Neymar aruncă în aer vestiarul de la PSG. Brazilianul a lovit un spectator, apoi și-a desființat coechipierii: „Dau mai mult din gură decât să asculte”

Neymar aruncă în aer vestiarul de la PSG. Brazilianul a lovit un spectator, apoi și-a desființat coechipierii: „Dau mai mult din gură decât să asculte”

Neymar a fost protagonistul unui incident care i-a șifonat serios imaginea, la finalul partidei cu Rennes, din finala Cupei Franței. Brazilianul și-a vărsat nervii și pe coechipieri.

PSG a pierdut finala Cupei Franței, după ce a fost învinsă de Rennes, după executarea loviturilor de departajare, scor 2-2 și 5-6. Brazilianul Neymar s-a enervat atât de tare, încât la ceremonia de decernare a medaliilor a lovit un spectator care îi făcea o poză cu telefonul. Neymar i-a criticat și pe coechipierii mai tineri, despre care a afirmat că nu acceptă să primească sfaturi. Principalul vizat este Kylian Mbappe (20 de ani).

„Trebuie să fim bărbați în vestiar, apoi să fim mai uniți pe teren. Văd mulți jucători tineri care dau mai mult din gură decât să asculte. Trebuie să asculte în loc să vorbească. Uneori când vorbește un jucător experimentat, ei îi răspund. Când antrenorul vorbește, răspund. Nu așa va ajunge echipa departe. Suntem jucători mai experimentați, așa că trebuie să ne respecte mai mult, să ne asculte mai mult. Am făcut la fel și eu, când eram la început”, a spus fotbalistul brazilian.