Evenimentul Zilei > Actualitate > News Alert. Un polițist din Otopeni a fost găsit împușcat în cap. Prima ipoteză
News Alert. Un polițist din Otopeni a fost găsit împușcat în cap. Prima ipoteză

News Alert. Un polițist din Otopeni a fost găsit împușcat în cap. Prima ipoteză

Moarte suspectă lângă Capitală. Un polițist a fost găsit împușcat într- mașină. Acesta avea funcția de agent șef adjunct, în cadrul Poliției Orașului Otopeni, și se afla în afar orelor de program.

Acesta avea 33 de ani și a fost încadrat ca agent de poliție în 2016. Ultimul examen psihologic l-a făcut pe 14 februarie 2019. Din primele informații, prima variantă luată în calcul estea cea a suicidului. În ultima vreme, acesta avea probleme cu justiția, fiind implicat într-un dosar penal.

„La data de 24 decembrie a.c., în jurul orei 11:50, pe DJ 100, în zona bălții Tunari, polițiștii orașului Otopeni au observat un autoturism, în care se afla un coleg din cadrul Poliției Oraș Otopeni, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ilfov și criminaliști, care au constatat faptul că pe DJ 100, în zona bălții Tunari, în interiorul unui autoturism se află un bărbat, care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul capului.

În urma primelor verificări, a fost identificată persoana respectivă, în cauză fiind vorba de un bărbat, în vârstă de 33 de ani, având funcția de agent sef adjunct, în cadrul Poliției Orașului Otopeni, acesta aflându-se în afara serviciului. Polițistul a fost încadrat din sursă externă în luna octombrie a anului 2006, în funcția de agent, inițial, la Poliția Orașului Pantelimon.

Din punct de vedere psihologic, polițistul a fost evaluat la data de 14 februarie 2019. La fața locului s-a deplasat o echipa operativă complexă, condusă de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, în cauză fiind efectuate cercetări, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta ”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Vom reveni cu amănunte