Evenimentul ZileiActualitateNews Alert în cazul Caracal. La ce străin bogat ar fi ajuns Alexandra Măceșanu

News Alert în cazul Caracal. La ce străin bogat ar fi ajuns Alexandra Măceșanu

News Alert în cazul Caracal. La ce străin bogat ar fi ajuns Alexandra Măceșanu
Alexandru Cumpănașu , afirmă că nepoata sa, Alexandra Măceșanu , ar fi ajuns în haremul unui bogătaș arab

Declarație bombă în cazul Caracal! Alexandru Cumpănașu  afirmă că nepoata sa, Alexandra Măceșanu , ar fi ajuns în haremul unui bogătaș arab, care a plătit o sumă importantă pentru ea, scrie wowbiz.ro. 

„A fost traficată din România printr-o reţea albaneză din Bari şi predată unei filiere arabe, pentru că Alexandra a făcut parte, din păcate, din acele comenzi speciale de care anumite persoane din Orient, arabii în mod special, cei care sunt mai bogaţi şi au harem, au nevoie. Este vorba despre oameni din Tunisia şi Maroc. A fost răpită pentru o astfel de reţea. Ultima mea informaţie este că a fost predată acestei reţele, în ciuda scandalului”, a dezvăluit recent Alexandru Cumpănașu.

Adolescenta a fost răpită la finalul lunii iulie de Gheorghe Dincă, care a mărturisit în timpul anchetei că a ucis-o pe fată, deși familia ei crede că ea trăiește.

În ultimele luni în mass media au fost vehiculate mai multe informații potrivit cărora Alexandra Măce
șanu ar fi fost sechestrată după ce a fost răpită de Gheorghe Dincă și trimisă în Italia pentru a se prostitua. Mama Alexandrei și Alexandru Cumpănașu, s-au dus în Italia, unde au făcut reclamații la autorități, după apariția unor declarații în mediul public a unor persoane care au afirmat că ar fi văzut-o pe adolescentă că s-ar fi prostituat în acea țară, dar zvonurile nu au fost confirmate.


Accesează: