În ciuda acestei decizii importante, conducerea echipei sibiene a mai anunțat că fotbaliștilor le-a fost propus însă o clauză, mai exact „prelungirea duratei contractelor cu o perioadă egală cu cea a suspendării”, pentru a-și recupera banii. În urmă cu câteva zile, Iuliu Mureșan, președintele grupării din Sibiu, și Vasile Miriuță, antrenorul lui Hermannstadt, au anunțat că renunță la salariile în această perioadă.

Comunicat Hermannstadt:

Consiliul de Administrație A.F.C.Hermannstadt a decis să suspende contractele fotbaliștilor legitimați pentru cât timp se va menține starea de urgență în România! Măsura vine ca o consecință a faptului că obiectul contractului încheiat nu mai poate fi adus la îndeplinire.

Asta dacă tinem cont că în prezent nu se știe când se va relua activitatea fotbalistică din țara noastră. A.F.C.Hermannstadt le-a propus jucătorilor noștri prelungirea duratei contractelor cu o perioadă egală cu cea a suspendării. Prin urmare, aceasta va fi singura clauză care va fi modificată în înțelegerile actuale, drepturile financiare rămânând neschimbate.

În acest moment, stafful și toți fotbaliștii noștri se află în autoizolare și se pregătesc individual după un program stabilit în prealabil”. (FOTO: Facebook/hermannstadt.fc)