Evenimentul Zilei > Actualitate > Neversea, a doua zi. Showuri incendiare cu Sean Paul și Afrojack. Ce a făcut Sean Paul cu ceapa cerută organizatorilor
Neversea, a doua zi. Showuri incendiare cu Sean Paul și Afrojack. Ce a făcut Sean Paul cu ceapa cerută organizatorilor

Neversea, a doua zi. Showuri incendiare cu Sean Paul și Afrojack. Ce a făcut Sean Paul cu ceapa cerută organizatorilor

Peste 60.000 de fani din țară și din străinătate au participat la cea de-a doua zi a celui mai mare festival de la malul Mării Negre, Neversea 2019, după ce în prima zi au fost peste 55.000. Cei mai așteptați artiști din a doua seară au fost Sean Paul, dar și dj-ul Afrojack.

Albwho,The Motans, Grasu XXL Live, Sean Paul, Will Sparks, Danny Avila, Vini Vici și Afrojack au fost vedetele de pe scena principală cu care, fanii festivalului au prins cel de-al doilea răsărit la malul Mării Negre. Sean Paul a urcat pentru prima dată pe scena festivalului Neversea, iar la finalul show-ului a declarat că s-a simțit incredibil. “Știam că publicul din România știe să se distreze, dar în această seară mi-au depășit toate așteptările. A fost nebunie curată și m-am simțit incredibil de bine pe scenă. Mi-aș dori să mă reîntorc aici.”a declarat Sean Paul. PR Managerul, Ioana Chereji, a dezvăluit faptul că singurul motiv pentru care Sean Paul a cerut organizatorilor, în prealabil, o ceapă românească a fost.. să o mănânce.   

În această seară pe scena principală a festivalului Neversea vor urca Jessie J, Salvatore Ganacci, KSHMR, Steve Aoki, precum și Manuel Riva și Delia.

În același timp, în a doua zi a festivalului, peste 400 de participanți la festivalul Neversea au avut nevoie de ajutorul celor 50 de paramedici care au fost de gardă în punctele de prim ajutor și în posturile medicale avansate de pe plajă. Dintre acestea, doar opt persoane au fost transportate la spital pentru investigații amănunțite. Afecțiunile medicale cele mai frecvente  au fost, pe lângă consumul excesiv de alcool, zeci de cazuri de insolații, leșinuri, dureri abdominale, febră. Peste 40 de tineri s-au prezentat cu traumatisme obținute în urma unor agresiuni pe fondul consumului de alcool.

 

De altfel, pe parcursul festivalului „Neversea”, Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanţa împreună cu poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din IPJ Constanţa derulează o campanie prin care le recomandă tinerilor să evite certurile cu persoanele agresive, să nu intre în conflict cu cei care se află sub influenţa băuturilor alcoolice și să asupra lor un telefon pentru a putea cere ajutorul poliţiei sau jandarmeriei.

Autoritățile nu scot însă o vorbă despre consumul de droguri. Presa a primit asigurări că informațiile pe această temă vor fi oferite după festival. Ar fi fost identificate câteva persoane bănuite că au consumat droguri însă pare greu de probat pentru că polițiștii Antidrog, care patrulează sub acoperire nu dispun de aparate drug test, deși coordonatorii măsurilor de ordine și siguranță ai festivalului au spus, înainte de eveniment, că vor fi. Festivalul se încheie luni dimineața la ora 6:00, organizatorii mizând, la final, pe o prezență de peste 230.000 de persoane,

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.