Lista artiștilor care vor cânta la Neversea 2024. Surprize mari pentru petrecăreți

Lista artiștilor care vor cânta la Neversea 2024. Surprize mari pentru petrecăreți Sursa foto: Neversea / Facebook

S-a aflat lista artiștilor care vor cânta la Neversea 2024. Anul acesta, festivalul va avea loc între 4 și 7 iulie, iar printre artiștii cap de afiș se numără Maluma. Cântărețul a mai fost în România de două ori. Și G-Eazy și-a confirmat prezența la distracție.

Maluma vine la Neversea 2024

„Maluma, superstarul columbian de reggaeton şi latino-pop, ale cărui hituri de top şi colaborări cu artişti precum Shakira, Jennifer Lopez, The Weeknd, J Balvin, Ricky Martin şi Madonna l-au propulsat către faima internaţională, urcă pentru prima dată pe scena festivalului Neversea. Cunoscut pentru vocea sa caliente şi prezenţa sa pe scenă, Maluma a primit multiple nominalizări şi premii Latin Grammy. Albumele sale, precum „F.A.M.E.” şi „11:11”, s-au bucurat de un succes internaţional, în timp ce turneele sale mondiale sunt sold-out. Fanii lui Maluma se pot bucura de cele mai tari hituri ale artistului la scena principală a festivalului”, au anunţat organizatorii printr-un comunicat de presă.

Festivalul Neversea

Sursa: Arhiva EVZ

Alți artiști care vor veni la Neversea 2024

La ediția din acest an a festivalului Neversea vor fi prezenți și Don Diablo, Alok, Salvatore Ganacci și Mahmut Orhan. Bebe Rexha și fostul membru al trupei Backstreet Boys, Nick Carter, Sofi Tukker și Tujamo sunt alți artiști care vor urca pe scenă la marele eveniment.

Se zvonește că organizatorii au o surpriză pentru petrecăreți. În spațiul online, mulți au anticipat apariția lui Dua Lipa și a lui Tate McRae pe scena Neversea anul acesta, conform indiciilor primite. Există posibilitatea ca aceștia să fie anunțați la final.

Ne puteți urmări și pe Google News

În 2023 au fost prezenți peste 270.000 de oameni, iar anul acesta organizatorii speră să vină mai mulți. În același timp cu festivalul de la malul mării, va avea loc și SAGA Festival în Capitală, unde vor performa Nicki Minaj, TYLA și mulți alții.

Încă mai sunt bilete disponibile

Doritorii încă mai pot cumpăra bilete. Cei care se înscriu pe grupul de WhatsApp dedicat festivalului primesc o reducere de 20 de euro. Prețurile pentru categoria General Access încep de la 400 de lei și ajung până la 690 de lei, în timp ce persoanele sub 25 de ani plătesc 342 de lei la această categorie. Pentru categoria VIP, costul este de puțin peste 1.500 de lei.