Evenimentul se va desfășura pe una din plajele din Constanța, organizatorii având în acest moment autorizații de la primăria Constanța, Apele Române și ministerul Turismului pentru oricare din cele trei plaje ale orașului, Modern, Trei Papuci sau Reyna. Primele 5000 de abonamente pentru festivalul Neversea 2018 se vor pune în vânzare începând de miercuri, 7 februarie, de la ora 12.00 până la ora 20.00. Prețul acestora va fi de 399 de lei plus taxe și vor putea fi achiziționate doar de către cei care s-au înregistrat pe www.neversea.com.Vor fi disponibile și abonamentele VIP la prețul de 900 de lei plus taxe.

Directorul festivalului Neversea, Bogdan Buta, a anunțat, astăzi, într-o conferință de presă, la Constanța, că la această ediție vor veni peste 200 de artiști, “avem  deja asigurate nume foarte importante și chiar nume surpriză, cu artiști de ligă superioară”. Pe plajă vor fi amplasate peste șapte scene. Datorită faptului că Neversea 2018 va ține patru zile organizatorii mizează pe o crește cu 50% a traficului față de anul trecut când au fost peste 150.000 de spectatori. Din estimările făcute de organizatori, la prim ediție participanții la Neversea au cheltuit 20 milioane de euro pentru transport, cazare, distracție, bani care au revenit comunității locale.

Anul trecut, bugetul festivalului Neversea a fost de 6 milioane de euro, la ediția din vara lui 2018 urmând să fie mai mare cu cel puțin 20-30% potrivit directorului de marketing al festivalului, Adrian Chereji. Primarul Decebal Făgădău, a explicat că Neversea a însemnat un eveniment născut pentru Constanța,“care a adus multi artiști de talie internațională care, după festival, pe rețelele lor de socializare au adus un serviciu extraordinar pentru România și Constanța”. În 2017, peste 100 de artiști internaționali au urcat pe scenele de pe plaja Modern printre care, pentru prima dată în România: Jason Derulo, Rita Ora și Dua Lipa. Cei mai mulți participanți au venit București, Constanța, Cluj-Napoca, Brașov și Timișoara. Din afara țării, cei mai mulți festivalieri au venit din din Marea Britanie, Germania și Statele Unite ale Americii.

 

Te-ar putea interesa și: