Teodorovici spune că vrea să își ceară scuze, însă nu pare însă convins că a greșit, iar întrebărilor repetate ale ziariștilor pe acestă temă le-a răspuns cu alte întrebări – „Sunteți siguri că am greșit?”, „Care jigniri?” – și s-a enervat.

La finalul evenimentului de la Romexpo la care Viorica Dăncilă și-a lansat candidatura la alegerile prezidențiale, Eugen Teodorovici a fost întrebat despre ieșirea deplasată la adresa unei jurnaliste și s-a lansat într-un dialog în care le-a spus ziariștilor că „au un fix”.

„Ca să tranșăm această chestiune, dacă îmi puteți facilita o întâlnire cu domnia sa, în sensul de a avea o discuție, aș fi recunoscător. Pot să am o discuție cu dânsa. Dumneavoastră aveți un fix. Nu, față de domnișoara respectivă, de asta am rugat să îmi faciliteze o întâlnire cu domnia sa”, a spus Teodorovici, încercând să explice că, de fapt, nu avea o problemă cu jurnalista, ci cu postul de televiziune la care lucrează aceasta.

La insistențele jurnalistilor, ministrul de Finanțe s-a enervat, răspunzând: „Care jigniri? O să discut cu dânsa. Asta am rugat mai devreme. Ori nu sunteți prezentă, ori aveți sincope în a mă asculta. Cum să o caut pe domnișoara? Prin dumneavoastră”, scrie RealitateaTV.

În momentul în care jurnaliștii i-au reaminit declarațiile Vioricăi Dăncilă, care spunea că trebuie să îi ceară scuze, Teodorovici a răspuns: Sunteți siguri că a spus asta? A spus că dacă am greșit….

Jurnalista l-a abordat pe Eugen Teodorovici prezentându-se ca fiind de la B1TV.ro. Apoi  ziarista l-a întrebat despre rezultatul moţiunii. „Ce înseamnă B1.ro? Vine de la Boii.ro?„, a întrebat ministrul, apoi a continuat cu glume bădărăneşti, conform b1.ro.

Redăm dialogul dintre Fifor și repoeterul B1.

Reporter: Bună ziua, de la B1.ro sunt, site de știri.

Teodorovici:Ce este B1? Ce esta B1? Boii.Ro?

Reporter: Site-ul de știri B1.ro.

Teodorovici: Boii.ro ați spus? Ce e asta B1.ro?

Reporter: B1.ro

Teodorovici:Aaa. Boii.ro! Nu știu ce e asta!

Reporter:Ce veți face în continuare, regretați vreo măsură?

Tedorovici: Sunteți liberă diseară ca să vă spun ce? Nu prea vă văd la față!

Reporter:Îmi spuneți și mie dacă regretați vreo măsură?

Teodorovici: Îmi faceți curte? Faceți curte că nu vă văd ochișorii, dinții văd că îi aveți puși!

Reporter: Nu, nu am dinții puși!

Teodorovici: Dar ce aveți pus?

Reporter:Ce interese aveți acum că ați scăpat de politică…

Teodorovici: Cu dumneavoastră sigur nu!