Evenimentul ZileiPoliticaNervosul Teodorovici își pune cenușă în cap. Vrea întâlnire cu domișoara…

Nervosul Teodorovici își pune cenușă în cap. Vrea întâlnire cu domișoara…

Nervosul Teodorovici își pune cenușă în cap. Vrea întâlnire cu domișoara…
Ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici și-a ieșit din fire și a jignit o jurnalistă. Acum, el spune că vrea să i se aranjeze o întâlnire cu reportera la adresa căreia a avut o ieșire deplasată. 

Teodorovici spune că vrea să își ceară scuze, însă nu pare însă convins că a greșit, iar întrebărilor repetate ale ziariștilor pe acestă temă le-a răspuns cu alte întrebări – „Sunteți siguri că am greșit?”, „Care jigniri?” – și s-a enervat.

La finalul evenimentului de la Romexpo la care Viorica Dăncilă și-a lansat candidatura la alegerile prezidențiale, Eugen Teodorovici a fost întrebat despre ieșirea deplasată la adresa unei jurnaliste și s-a lansat într-un dialog în care le-a spus ziariștilor că „au un fix”.

„Ca să tranșăm această chestiune, dacă îmi puteți facilita o întâlnire cu domnia sa, în sensul de a avea o discuție, aș fi recunoscător. Pot să am o discuție cu dânsa. Dumneavoastră aveți un fix. Nu, față de domnișoara respectivă, de asta am rugat să îmi faciliteze o întâlnire cu domnia sa”, a spus Teodorovici, încercând să explice că, de fapt, nu avea o problemă cu jurnalista, ci cu postul de televiziune la care lucrează aceasta.

La insistențele jurnalistilor, ministrul de Finanțe s-a enervat, răspunzând: „Care jigniri? O să discut cu dânsa. Asta am rugat mai devreme. Ori nu sunteți prezentă, ori aveți sincope în a mă asculta. Cum să o caut pe domnișoara? Prin dumneavoastră”, scrie RealitateaTV.

În momentul în care jurnaliștii i-au reaminit declarațiile Vioricăi Dăncilă, care spunea că trebuie să îi ceară scuze, Teodorovici a răspuns: Sunteți siguri că a spus asta? A spus că dacă am greșit….

Jurnalista l-a abordat pe Eugen Teodorovici prezentându-se ca fiind de la B1TV.ro. Apoi  ziarista l-a întrebat despre rezultatul moţiunii. „Ce înseamnă B1.ro? Vine de la Boii.ro?„, a întrebat ministrul, apoi a continuat cu glume bădărăneşti, conform b1.ro.

Redăm dialogul dintre Fifor și repoeterul B1.

Reporter: Bună ziua, de la B1.ro sunt, site de știri.

Teodorovici:Ce este B1? Ce esta B1? Boii.Ro?

Reporter: Site-ul de știri B1.ro.

Teodorovici: Boii.ro ați spus? Ce e asta B1.ro?

Reporter: B1.ro

Teodorovici:Aaa. Boii.ro! Nu știu ce e asta!

Reporter:Ce veți face în continuare, regretați vreo măsură?

Tedorovici: Sunteți liberă diseară ca să vă spun ce? Nu prea vă văd la față!

Reporter:Îmi spuneți și mie dacă regretați vreo măsură?

Teodorovici: Îmi faceți curte? Faceți curte că nu vă văd ochișorii, dinții văd că îi aveți puși!

Reporter: Nu, nu am dinții puși!

Teodorovici: Dar ce aveți pus?

Reporter:Ce interese aveți acum că ați scăpat de politică…

Teodorovici: Cu dumneavoastră sigur nu!

 

 


Accesează: