De asemenea, IML a confirmat că rămășițele umane din butoiul din curtea lui Dincă aparțin Alexandrei.

„Pare contraintuitiv să respectăm drepturi ale unui presupus criminal, însă doar așa se poate menține iluzia aceasta frumoasă de stat de drept. E o diferență între noi și criminali, între noi și interlopi sau între noi și răufăcători. Diferența stă în procedură și în umanitatea tuturor celor implicați în anchetă, în a ajunge, în cele din urmă, în fața unei instanțe de judecată, încât să poată să probeze astfel de afirmații, dincolo de o îndoială rezonabilă”, a spus Diaconu.

Alexandru Cumpănașu, care era în legătură telefonică a intervenit:

„Dom`ne, dar la torturat cineva? Stați dom`ne puțin! Vorbiți de parcă diferența dintre noi și el e că nu procedăm la fel. Păi individul ăsta, monstrul ăsta spune că e obosit. Ce, l-a torturat cineva? L-a schingiuit cum a făcut el cu fetele alea? N-am înțeles ce scuză penibilă poate fi asta. Până la aflarea adevărului, el este cercetat și anchetat cu toate mijloacele legale. Nu poate să-mi spună mie că este obosit și noi să dăm dovadă de umanitate și săracului monstru să-i punem, eventual, și o pernă sub cap.”

Gabriel Diaconu i-a răspuns: „Stimate domn, am multă considerație pentru poziția dvs. Pe de altă parte am multă considerație și pentru Curtea Europeană de Justiție.”

„Bine, stimate domn, o zi bună” a spus Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandre, după care a închis telefonul.

Te-ar putea interesa și: