Evenimentul Zilei > Sport > Neluțu Varga, noi acuzații îndreptate spre Dan Petrescu. „El nu mi-a făcut nicio bucurie! Tot ce mi-a cerut i-am dat”
Neluțu Varga, noi acuzații îndreptate spre Dan Petrescu. „El nu mi-a făcut nicio bucurie! Tot ce mi-a cerut i-am dat”

Neluțu Varga, noi acuzații îndreptate spre Dan Petrescu. „El nu mi-a făcut nicio bucurie! Tot ce mi-a cerut i-am dat”

Nelu Varga, finanțatorul celor de la CFR Cluj, a lansat un nou atac la adresa lui Dan Petrescu. Declarația a venit înaintea discuției decisive la finalul căreia tehnicianul se poate despărți de campioana României.

Nelu Varga a revenit cu un nou discurs dur la adresa lui Dan Petrescu. Antrenorul este pe punctul de a pleca de la CFR Cluj.  „Deocamdată suntem pe minus cu zeci de milioane, nu cu două. Se joacă foarte urât, a pierdut cu echipe foarte slabe. Eu nu i-am redus lui bugetul, am redus greșelile pe care le-a făcut el”.

De asemenea, finanțatorul CFR Cluj a declarat că antrenorul român a adus jucători de proastă calitate cărora le oferea salarii de 40-50.000 de euro pe lună. Mai mult decât atât, omul de afaceri a oferit și nume. Este vorba despre Chipciu, Alibec și mulți alții.

Neluțu Varga susține că i0a oferit tot lui Dan Petrescu

„Tot ce mi-a cerut i-am dat, n-are ce să-mi spună, că nu i-am făcut poftele. Să nu vină să-mi povestească faptul că el a jucat, dar arbitrii l-au furat. Asta e o vrăjeală. Mai sunt și jucători care se plâng. Eu nu l-am dat afară, nici nu m-am gândit la asta. Va fi o discuție decentă. Nu e cazul de divorț”, a mai adăugat Neluțu Varga.

De asemenea, finanțatorul a mai adăugat că nu poate oferi suma exactă pe care a pierdut-o pentru că nu a făcut un calcul strict. Totuși, ceea ce este sigur este faptul că a fost depășit bugetul. Astfel, bărbatul a mărturisit că este pe minus cu zeci de milioane de euro. „El nu mi-a făcut nicio bucurie! Mai mult de faptul că a luat titlul și atât”.

În același timp, Varga a spus că și atunci când Clujul a câștigat campionatul, echipa tot în pagubă era. În ceea ce privește, plecarea lui Dan Petrescu de la echipă, finanțatorul a spus ca bursucul să renunțe la clauza pe care o are, a mărturisit Neluțu Varga la Pro TV.

Varga are pregătit înlocuitorul

Varga a dezvăluit că Alin Minteuan (45 de ani) ar urma să stea pe banca „feroviarilor” în eventualitatea în care Dan Petrescu (54 de ani) părăsește echipa campioană. De asemenea, conducerea echipei nu este disperată să găsească un alt tehnician pentru că au antrenori în interiorul clubului. Astfel, Varga a făcut referire la Minteuan care a răspuns întotdeauna solicitărilor echipei, informează GSP.ro.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: