Evenimentul Zilei > Sport > Neluțu Varga are deja un nou antrenor pentru CFR. „Când am apelat la el, a răspuns mereu bine și am făcut lucruri bune”
Neluțu Varga are deja un nou antrenor pentru CFR. „Când am apelat la el, a răspuns mereu bine și am făcut lucruri bune”

Neluțu Varga are deja un nou antrenor pentru CFR. „Când am apelat la el, a răspuns mereu bine și am făcut lucruri bune”

Neluțu Varga, finanțatorul celor de la CFR Cluj, are pregătit un nou antrenor pentru echipă în eventualitatea în care Dan Petrescu decide să nu mai continue alături de ei. Alin Minteuan este noua variantă, cel care a mai stat pe banca lui CFR Cluj în două mandate.

Neluțu Varga a anunțat că are pregătit un nou antrenor pentru CFR, dacă Dan Petrescu va decide să plece din echipă. El a menționat că Alin Minteuan, în vârstă de 45 de ani, ar urma să stea pe banca „feroviarilor”.

„Nu. Noi nu suntem disperați să numim un nou antrenor. Avem antrenori în cadrul clubului. Îl avem pe Alin Minteuan, care este angajatul nostru și când am apelat la el mereu a răspuns bine și a făcut lucruri bune. Nu luăm decizii pripite. Vom calcula totul, în funcție de discuția cu Dan”, a spus Varga.

În continuare el a subliniat că decizia va fi luată în urma discuțiilor cu Dan Petrescu, care, speră el, ar trebui să se încheie frumos, cu respect și cu mult bun simț, dat fiind faptul că niciodată nu i-a arătat dispreț sau lipsă de respect.

Alin Minteuan a mai stat pe banca lui CFR Cluj în două mandate. Între decembrie 2010 și mai 2011 a venit ca înlocuitor al lui Sorin Cârțu.

El a mai pregătit echipa ca interimar între februarie și martie 2019, când a avut câștiguri repetate în campionat, 4 victorii din 4.

Neluțu Varga, dezamăgit de deciziile lui Dan Petrescu

Nelu Varga, finanțatorul CFR Cluj, a răbufnit la adresa lui Dan Petrescu, menționând că antrenorul a făcut multe greșeli pe teren și a adus în echipă doar jucători slabi, dar care erau plătiți cu zeci de mii de euro pe lună. El a făcut referire la jucătorii Chipciu, Alibec și mulții alții, care sunt plătiți cu 40-50.000 de euro pe lună, însă joacă urât.

„Deocamdată suntem pe minus cu zeci de milioane, nu cu două. Se joacă foarte urât, a pierdut cu echipe foarte slabe. Eu nu i-am redus lui bugetul, am redus greșelile pe care le-a făcut el”, a spus finanțatorul.

Nici Dan Petrescu nu este mulțumit de cum decurg lucrurile în echipă și a avertizat că o părăsește dacă nu are parte de susținere 100% din partea conducerii.

„Nu are rost să mai stau! Să vină altul și să câștige Champions League. Nu se mai poate continua cu aceste scandări. Clubul trebuie să mă susțină 100%. Altfel nu putem continua. Eu vorbesc mereu în față. Știți cine vorbește pe la spate”, a spus antrenorul CFR, potrivit gsp.ro.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: