Narcisa Iorga, membru CNA, a declarat pe pagina sa de Facebook că a înaintat președintelui Consiliului Național al Audiovizualului o autosesizare pentru a analiza în urgentă emisiunea „Sinteza zilei” în care Mihai Gâdea a realizat un interviu cu Adrian Zglobiu, persoana care l-a scuipat pe Traian Băsescu. Membrul CNA spune că Mihai Gâdea, directorul postului Antena 3,  este cel care l-a instigat la suicid pe Adrian Zglobiu. Aseară, constănțeanul a fost pentru a doua oară prezent, în direct, la Sinteza Zilei, iar în această dimineață Adrian Zglobiu a avut o tentativă de sinucidere când polițiștii au venit să-l ridice pentru a-l duce la un control psihiatric, conform rezoluției procurorilor.

“Sinteza zilei a depășit orice limită admisibilă unui program de televiziune: a determinat un om să se sinucidă”, a scris Narcisa Iorga, pe pagina sa de Facebook.

„Aseară, în cadrul interviului pe care Mihai Gâdea îl realiza cu Adrian Zglobiu, persoana care l-a scuipat pe președintele Băsescu în ajunul alegerilor, directorul Antenei 3 a spus:
Mihai Gâdea: Domnule Zglobiu, din momentul în care aţi fost ameninţat de organele statului, de cei din serviciile secrete, de cei de la protecţie şi pază, cum ne-aţi spus dumneavoastră sau de deţinuţii din închisoare, că veţi fi aruncat în închisoare la Poarta Albă şi acolo veţi fi violat, v-au trecut prin minte gânduri de sinucidere sau ceva de felul acesta?
Astăzi, când poliția a venit la domiciliul lui pentru a-l duce la un spital de psihiatrie, Adrian Zglobiu a avut o tentativă de suicid.
Am înaintat președintelui CNA o autosesizare pentru analiza urgentă a situației, chiar în ședința de mâine. Nu știu dacă va aproba acest lucru sau va proceda ca și cu autosesizarea în cazul Mircea Diaconu promovat la Antena 3. Depusă la cancelaria CNA pe 4 aprilie, aceasta a fost pusă pe ordinea de zi a CNA spre analiză, abia ieri. Mi s-a părut o batjocură evidentă și am retras-o. Ce rost mai avea acum, când Mircea Diaconu a fost deja ales?
Autosesizarea de astăzi vine ca urmare a atenționării pe care am primit-o de la dl Traian Mircea M. Îi mulțumesc!”, a adăugat Narcisa Iorga