Ultima pe lista celor care vor să își încerce norocul pe scena politică este apreciata Magda Catone, care a făcut o figură frumoasă și la locale.

Actorul Florin Călinescu a făcut o figură decentă la recentele alegeri locale din 27 septembrie, iar Mircea Diaconu a fost europarlamentar timp de 5 ani și a ieșit pe un onorabil loc 4 la alegerile prezidențiale din 2019. Iată că  o nouă propunere venită din lumea Thaliei este anunțată de către PNL și atrage atenția celor care urmăresc scena politică. Magda Catone, o actriță iubită de public și respectată pentru opiniile sale ferme, a candidat, prima pe listă, pentru o funcție de consilier local la sectorul 2, la alegerile din septembrie. De altfel, ea s-a înscris în partid în luna august.

Actriţa şi Adrian Costache sunt propuşi acum de PNL pentru cele două posturi de viceprimar al Sectorului 2. Anunţul a fost făcut, luni, de Violeta Alexandru, preşedintele PNL Bucureşti, pe pagina sa de Facebook.

“Renumita actriță a Teatrului Național din București, Magdalena – Magda Catone, a înțeles că pentru o viață mai bună este necesar să te implici în viața politică a comunității Sectorului 2”, scriu liberalii de la sectorul 2 pe rețeaua de socializare.

Potrivit legii, viceprimarii sunt aleşi după formarea noului Consiliu Local, în urma deciziei partidului sau partidelor care deţin majoritatea. Primarul ales al Sectorului 2 este Radu Mihaiu (USR).

Viceprimarii propuşi de PNL

Violeta Alexandru a prezentat propunerile PNL pentru toate Primăriile din Capitală, astfel: Viceprimar General PNL – Stelian Bujduveanu, Viceprimar Sector 1 PNL – Ramona Porumb, Viceprimari Sector 2 PNL – Magda Catone și Adrian Costache, Viceprimar Sector 3 PNL – Alexandru Oancea, Viceprimar Sector 4 PNL – Robert Florea, Viceprimari Sector 6 (ambele nominalizări, conform protocolului, sunt de la USR – PLUS).

„Contăm pe sprijinul PMP pentru proiectele inițiate spre binele bucureștenilor. Suntem în consultare cu PMP, o consultare bazată pe principii de corectitudine. Este un nou început în colaborarea PNL – PMP în Capitală și nu ascund că sunt foarte atentă la modul în care ne respectăm reciproc”, a mai scris Violeta Alexandru, pe pagina sa de Facebook.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE