Evenimentul Zilei > Social > Mutare-șoc în mass-media. A demisionat după 4 zile petrecute la noul loc de muncă
Mutare-șoc în mass-media. A demisionat după 4 zile petrecute la noul loc de muncă

Mutare-șoc în mass-media. A demisionat după 4 zile petrecute la noul loc de muncă

Alina Manolache a hotărât să revină la Libertatea după 4 zile petrecute la Realitatea Plus.

Alina Manolache a decis să plece de la Realitatea Plus, după numai 4 zile de activitate la postul de știri. Jurnalista, care a trecut și pe la Digi 24, a demisionat de la Libertatea și a ajuns la Realitatea Plus. Din motive pe care încă nu le-a explicat, Alina Manolache și-a întrerupt foarte repede noua aventură și a revenit la Libertatea, conform unor surse din cadrul trustului Ringier.

Ultima demisie de răsunet de la Realitatea Plus a fost cea a lui Costi Rogozanu.

„De o săptămână, se întâmplă chestiuni administrative care ne privesc pe noi toți. Inclusiv pe aceia care nu au primit o foaie cu șomaj tehnic la semnat și care apoi au primit și îndemnul să vină la muncă în calitate de „voluntari”. Prea mulți dintre colegii noștri au fost puși într-o situație fără ieșire, toți au familii rate etc., le e greu să spună „nu”.

Cei care apar pe sticlă, categorie în care sunt și eu, n-au primit astfel de hârtii. Mulți alții au primit, le-am văzut, am vorbit personal cu zeci de oameni aflați în situația asta.

Nu avem nici putere de negociere, se pare că nu mai știm deloc să ne apărăm interesele împreună. Și mulți au semnat pentru că nu prea aveau încotro, îi înțeleg perfect, nu judec”, spunea Rogozanu.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: