Evenimentul Zilei > Actualitate > MUTARE BOMBĂ! Antena 1 a primit o lovitură uriașă de la CEI MAI NOI RIVALI din MEDIA. Breaking News
MUTARE BOMBĂ! Antena 1 a primit o lovitură uriașă de la CEI MAI NOI RIVALI din MEDIA. Breaking News

MUTARE BOMBĂ! Antena 1 a primit o lovitură uriașă de la CEI MAI NOI RIVALI din MEDIA. Breaking News

Una dintre cele mai apreciate emisiuni de modă din România, „Bravo, ai stil!” și-a uimit fanii, cu noi prezențe atât în rândul juriului cât și a concurentelor.

Astfel, în cadrul emisiunii moderate de Ilinca Vandici, celor trei jurați deja cunoscuți: Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu, li se va alătura o vedetă cunoscută pentru aparițiile sale frecvente la Antena 1 dar și pentru faptul că a cucerit inima tuturor românilor cu piesele sale.

De-a lungul celor patru zile de competiție din această săptămână Bravo, ai stil! va avea un jurat special, pe Lidia Buble.

Artista va fi prezentă pentru prima dată în platoul emisiunii, însă ea însășia  mărturisit că este o fană înfocată a acesteia, potrivit Cancan.ro.

„Voi încerca să fiu draguță cu toate fetele!”, le-a transmis Lidia Buble concurentelor.

Lidia Buble era o prezență constantă în emisiunea Neața cu Răzvan și Dani, de la Antena 1, dar făcându-și apariția și în alte emisiuni ale aceluiași post de televiziune