Evenimentul Zilei > Social > Musicalul „ŞTII CE-AM FĂCUT ÎN AMERICA?” revine la Teatrul Elisabeta
Musicalul „ŞTII CE-AM FĂCUT ÎN AMERICA?” revine la Teatrul Elisabeta

Musicalul „ŞTII CE-AM FĂCUT ÎN AMERICA?” revine la Teatrul Elisabeta

După succesul înregistrat în luna decembrie, musical-ul „Ştii ce-am făcut în America?” cu Julie Mayaya, Anda Dimitriu şi Filip Ristovski în rolurile principale, revine în faţa publicului cu o interpretare de excepţie, începând cu 8 martie.

Primul spectacol din acest an al producţiei muzicale  „Ştii ce-am făcut în America?” va avea loc pe 8 martie, de la ora 19:00, la Teatrul Elisabeta din Bucureşti. „Ştii ce-am făcut în America?”, producţie semnată de Roxana Priceputu, în regia Mălinei Andrei, este un spectacol muzical inedit, în genul celor întâlnite pe Broadway, în care piese celebre din repertoriul internaţional sunt readuse pe scenă de actori, cântăreți și dansatori tineri, frumoşi, talentaţi şi charismatici.

Julie Mayaya a câştigat simpatia şi aprecierea juraţilor şi a întregii ţări, devenind Vocea României, şi ea s-a alăturat acestui proiect, musical-ul „Ştii ce-am făcut în America?”  „Am avut mari emoții la început, când am aflat că pe lângă faptul că trebuie să cânt, aveam de interpretat un rol, și asta în timp ce… dansam! Recunosc însă că este un vis secret pe care acum am ocazia să-l văd pus în practică. Chiar mi-ar plăcea să continuu să fac asta”, spune Julie.

Anda Dimitriu s-a remarcat tot la show-ul Vocea României, unde a ajuns până în marea finală. Musical-ul „Ştii ce-am făcut în America?” este prima experienţă de acest gen din viaţa ei, însă s-a îndrăgostit iremediabil de personajul pe care îl interpretează: „La început, având în vedere că am acceptat această provocare neavând experienţă, smulgeam râsetele şi zâmbetele colegilor mei mai mereu. Însă am muncit luni în şir şi am ascultat sute de indicaţii venite din partea regizoarei noastre, Mălina Andrei, pentru a putea ajunge să integrez în mine un personaj original, care iubeşte extremele. Nu mi-a fost uşor, însă satisfacţia primului «începe să-ţi iasă» a meritat”, povesteşte Anda. 

Mălina Andrei este o regizoare și coregrafă extrem de talentată, care şi-a adus contribuţia în proiecte importante de muzică, dans și teatru, iar musical-ul „Ştii ce-am făcut în America?”, este unul dintre proiectele ei de suflet.

Timp de o oră, spectatorii sunt invitaţi pe 8 martie, de la ora 19:00, la Teatrul Elisabeta din Bucureşti, să descopere adevarul despre un musical cu poveşti de dragoste contemporane şi situaţii desprinse din realitate, relaxant şi distractiv.

Mai mult decât atât, anul acesta spectacolul muzical va fi jucat şi în marile oraşe ale ţării, precum Braşov, sau Piteşti, după cum spune producătoarea Roxana Priceputu. „Acest proiect a început ca o glumă, eu fiind om de televiziune cu o experienţă de aproape 20 de ani. Am fost invitată într-o seară să văd o reprezentaţie… după care a urmat întrebarea: Vrei să fii producătorul nostru? Pentru mine teatrul este prima mea dragoste. Sunt un copil de teatru, un copil de culise crescut în Teatrul Dramatic Maria Filotti din Brăila, mama mea lucrând acolo cam 30 de ani… aşa că vă daţi seama cam ce a fost pentru mine. Era un vis din copilărie care îmi era teamă ca nu cumva să nu se realizeze. Am acceptat imediat”, povesteşte Roxana Priceputu, producătoarea musical-ului „Ştii ce-am făcut în America?” Din distribuţie fac parte Julie Mayaya, Anda Dimitriu, Filip Ristovski, Raluca Stoica, Roman Manoleanu, Adrian Rădulescu, Bianca Popa, Gabriel Nedea şi Dan Luca. Regia și coregrafia aparţin Mălinei Andrei.