Evenimentul Zilei > Social > Muncesc pe bani grei de Sărbători!
Muncesc pe bani grei de Sărbători!

Muncesc pe bani grei de Sărbători!

Crăciunul vine cu sacul plin pentru vedetele care, de Sărbători, au prilejul să își aranjeze financiar întregul an, producând bani frumoși la petrecerile private sau pe scenele amplasate în centrele marilor oraşe.

Andreea Bălan. Va avea, în această perioadă, 10 concerte, iar la finalul lor îşi va rotunji veniturile cu aproximativ 30.000 de euro.

Ellie White. Spre deosebire de colega sa bălaie, programul Eliei Ellie e ceva mai aglomerat din cauza celor 18 concerte programate, în urma cărora va încasa aproape 40.000 de euro.

Elena Gheorghe. Sărbătorile se anunță aglomerate, dar bogate, având în vedere faptul că cele șase concerte adunate în acest sezon îi vor aduce în cont undeva la 50.000 de euro.

Smiley vine în stradă

Smiley. Artistul depune și anul acesta efort, mai ales că munca sa de prezentator și jurat în emisiunile de la Pro TV îi ocupă cea mai mare parte a timpului. Cântărețul și-a găsit însă timp în aceste zile să susțină opt concerte și se zvonește că suma încasată este de 52.000 de euro.

Smiley va fi și gazda Revelionului ProTV în stradă, „HA HA HAPPY NEW YEAR – București 2015!” din Piața Constituției. Lui i se vor alătura cei mai apreciaţi artişti Hahaha Production (Alex Velea, Cabron, Sore, Feli, Dorian, Don Baxter, Speak, Doc, Radio Killer, Peter Pop, Giulia, Jazzy Jo, Silviu Pașca și Brighi), dar și Pavel Bartoş. Evenimentul va putea fi vizionat live, la Acasă TV și parțial la Pro TV.

Alexandra Stan. Cea mai prolifică artistă este Alexandra care, în urma celor 10 concerte, toate peste hotare, va încasa aproximativ 100.000 de euro.