Lipsită de inhibiții și în largul ei! Astfel s-a dovedit Laurette, în timpul filmărilor care au avut loc în ultima perioada pentru piesele scoase în timpul pandemiei de COVID-19. Ea se pregătește să scoată un nou album.

Deja ea a început să filmeze clipul iar imaginile sunt extraordinare. Scenele în care Laurette se ”distrează” cu unul dintre dansatorii din trupa ei. sunt interzise minorilor, artista apărând la sfârșitul filmării cu o țigară în mână.

Laurette a cucerit scena muzicală chiar în timpul pandemiei de coronavirus. .Ea a lansat două piese care au urcat pe primele locuri în top. Ea și-a expus formele pe o plajă aglomerată. Iar când a urcat în foișorul salvamarilor, a oferit imagine senzațională, savurată de turiști. Acest lucru se poate vedea din fotografiile pe care mulatra le-a postat pe contul ei de Instagram.

Cu câteva zile în urmă, Laurette își delecta fanii cu imagini incendiare. În filmuleț, mulatra este asaltată de trupa de dansatori din Camerun, aleși de Laurette în urmă cu mai bine de trei luni. Ea a postat deja câteva imagini și filmulețe incendiare din timpul filmărilor la clip-ul ce va însoți melodia. Acestea sunt, de-a dreptul, fierbinți! Laurette se urcă pe unul dintre membrii trupei de dansatori și se ondulează ostentativ, potrivit cancan.ro.