Evenimentul Zilei > International > Mugabe – 91 de ani: Doi ELEFANȚI și un LEU serviți invitaților la MASĂ
Mugabe – 91 de ani: Doi ELEFANȚI și un LEU serviți invitaților la MASĂ

Mugabe – 91 de ani: Doi ELEFANȚI și un LEU serviți invitaților la MASĂ

La aniversarea de 91 de ani a lui Robert Mugabe, președintele din Zimbabwe, cei 20.000 de invitați vor fi tratați cu „delicatese” din junglă.

Robert Mugabe își va serba pe 28 februarie ziua la un centru spa luxos din apropierea Cascadei Victoria. Pentru realizarea meniului special vor fi ucise o sumedenie de animale, printre care doi elefanți, doi bivoli, cinci antilope impala, două zibeline și un leu, care vor costa în total 105.000 de euro, scrie The Guardian.

Animalele vor fi furnizate de un fermier local. Acesta declară:

„În aceste moment încercăm să ne înțelegem cu autoritățile care gestionează parcurile și fauna, pentru ca animalele să fie ucise cu doar câteva zile înainte de sărbătoare. Ținem legătura și cu hotelul care va păstra carnea.”

Anul trecut, când a împlinit 90 de ani, petrecerea lui Mugabe a prilejuit lansarea a 90 de baloane și fermierii i-au oferit 90 de vaci pentru a fi sacrificate. Festinul a fost încheiat cu un tort de 90 de kilograme.

Președintele Mugabe a avertizat că va atinge suta de ani, iar Constituția zimbabweană îi permite să rămână în funcție până la vârssta de 99 de ani.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: