Evenimentul Zilei > Actualitate > Motivul pentru care Mădălin Ionescu a renunțat la salariul FABULOS de 15.000 de euro
Motivul pentru care Mădălin Ionescu a renunțat la salariul FABULOS de 15.000 de euro

Motivul pentru care Mădălin Ionescu a renunțat la salariul FABULOS de 15.000 de euro

Mădălin Ionescu prezentat ultima emisiune WOWbiz în urmă cu fix un an. Prezentatorul a decis să renunţet atunci la celebritate, la o emisiune de top şi un salariu de aproape 15.000 de euro pentru a se implica în creşterea celor trei copii ai săi.

Mădălin Ionescu prezentat ultima emisiune WOWbiz în urmă cu fix un an. Prezentatorul a decis să renunţet atunci la celebritate, la o emisiune de top şi un salariu de aproape 15.000 de euro pentru a se implica în creşterea celor trei copii ai săi.

În spatele deciziei luată de Mădălin Ionescu au cântărit, se pare, și o serie de probleme de sănătate ale prezentatorului. „Eu când am plecat de la Kanal D aveam mușchiul inimii demineralizat… colonul spastic… Am muncit 11-12 ore pe zi ani de zile și nu e simplu deloc, pentru că în fiecare zi o iei de la capăt. În televiziune, presiunea este foarte mare, nu este ca în alt domeniu în care stai și poti să anticipezi ce vei face peste opt luni de zile.În televiziune, dacă nu mai merge, poți să zbori peste noapte!”, a declarat Mădălin Ionescu, potrivit click.ro. ​