Evenimentul ZileiPoliticaMoțiunea de cenzură scindează PSD-ul. Contre între doi grei ai partidului

Moțiunea de cenzură scindează PSD-ul. Contre între doi grei ai partidului

Moțiunea de cenzură scindează PSD-ul. Contre între doi grei ai partidului
Senatorul Niculae Bădălău, preşedintele PSD Giurgiu, a afirmat luni că pregăteşte împreună cu câţiva colegi o moţiune de cenzură. De altă părăre este însă Eugen Teodorovici, preşedintele executiv al social-democraţilor, care a declarat că guvernul unei ţări „nu se schimbă de pe o zi pe alta”.

„În momentul acesta, cu o echipă de colegi pregătim moţiunea din februarie. Şi din februarie, eu sunt convins că PSD va prelua guvernarea. Şi vom avea o guvernare, în continuare, pentru oameni”, a declarat Bădălău, la sediul PSD.

Eugen Teodorovici, este însă de părere că o astfel de măsură trebuie bine discutată și că nu este joacă cu moțiunile de cenzură.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Nu cred că trebuie să ne jucăm cu aceste instrumente – clar democratice -, dar trebuie să fie foarte bine discutate. Pentru că, totuşi, guvernul unei ţări nu se schimbă de pe o zi pe alta şi totuşi orice om politic, şi mai ales un partid ca PSD, trebuie să fie în primul rând cu gândul la economie, la ţară. Nu putem să ne jucăm de-a moţiunile şi astăzi e un guvern, mâine e alt guvern”, a afirmat Teodorovici, anunță Agerpres.


Accesează: