Evenimentul Zilei > Social > Motanul încălțat și Pinocchio vă așteaptă în Herăstrău
Motanul încălțat și Pinocchio vă așteaptă în Herăstrău

Motanul încălțat și Pinocchio vă așteaptă în Herăstrău

Teatrul Țăndărică și-a propus să se întâlnească cu cei mici prin toate parcurile Capitalei. Cele mai îndrăgite personaje sunt gata pentru spectacolele de vară

Teatru, stradă și copil, adică Stagiunea de Vară a Teatrului Țăndărică continuă în Parcul Herastrău, unde cei mici și cei mari pot vedea minunatele povești.

Astăzi, de la ora 10.00 și de la ora 12.00, copiii sunt așteptați la „Motanul Încălțat”, o adaptare de Cristian Pepino, după Charles Perrault. Pentru aproape o oră, cei mici se vor minuna de motanul năzdrăvan ce este gata să-și ajute noul stăpân să scape de necazuri. Felina își pune cizme și costum de cavaler, ia înfățișarea unui mic nobil, însă cu mustăți lungi și mieunat și pornește cu fiul cel mic al unui morar, dezmoștenit de frații săi, într- un șir de peripeții.

Pentru mâine, actorii Teatrului Țăndărică au pregătit o întâlnire cu Pinocchio. Povestea începe când Gepetto, un tâmplar dintr-un mic orăşel italian, găseşte o buturugă năzdrăvană, din care ciopleşte o păpuşă de lemn pe care o botează Pinocchio. Păpuşa va trece prin multe peripeţii, din care învaţă ce înseamnă să fii bun şi ascultător și va primi răsplata: „Zâna cea Bună” îl transformă într-un băieţel adevărat.

Se joacă în parc

Scopul „Stagiunii de Vară” este acela de a facilita accesul copiilor la spectacole, motiv pentru care Teatrul Itinerant Țăndărică se va afla, pe toată perioada verii, în cele mai importante parcuri din București.